Goede service.

Gemakkelijk te vinden dankzij de duidelijke beschrijving en gemakkelijke toegang dankzij de code.

Wij hadden vertraging met Transavia, hierdoor waren wij 3 uur later dan we de auto eigenlijk zouden ophalen. gebeld naar de klanten service... zonder enig probleem konden we de auto kosteloos ophalen. Service 10/10

Dichtbij de luchthaven

Eenvoudig parkeren en geen problemen met in en uit rijden. Ook geen sleutel afgifte nodig. Simpel en goed!

Gebruiksvriendelijk

No fuss, werkt makkelijk, goedkoop

Prima plek om je auto te parkeren en dicht bij de vertrekhal

Parkeerplaats prima bereikbaar en van daaruit snel naar vertrekhal. Paadje naar parkeerplaats toe is slecht verlicht. Parkeerplaats zelf heeft prima verlichting.

Uitstekend!

Goede parkeerplekken in de buurt vh vliegveld. Door de mist in Eindhoven kwamen wij veel later aan. Zonder problemen en geen extra kosten konden we langer blijven staan. Erg vriendelijk.

Dichtbij zorgeloos parkeren!

Dichtbij het vliegveld parkeren en prima service! En niet duur!

Prima prijs - kwaliteit ervaring

Rond luchthavens zijn er inmiddels veel soorten parkeermogelijkheden. Vaak worden prijzen gehanteerd die niet meer reëel zijn. Park & Fly P600, inmiddels P26 is op loopafstand nog redelijk qua prijs. Mooi gemoderniseerd. Ik hoop dat dit voorlopig zo blijft, omdat het openbaar vervoer voor ons naar luchthaven Eindhoven niet optimaal is. Reistijd, kosten en kwaliteit moeten in verhouding blijven. Er wordt een slogan gehanteerd in Nederland dat we steeds beter / knapper worden. Helaas is de werkelijkheid dat we met z'n allen steeds dommer worden. We willen steeds meer, maar we presteren er niet meer naar. Voorbeeld: Kijk naar de leerkrachten in het onderwijs. Welke kwaliteit leveren de basisscholen af? Maar ze willen wel meer salaris! Functioneren die leerkrachten wel? Laat dit bij Park & Fly niet gebeuren.

Contact opgenomen ivm vertraging terugvlucht. Verlengen van de parkeertijd met enkele uren was telefonisch zo geregeld en ook nog zonder extra kosten.

zeer goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte afhandeling

zeer goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte afhandeling

Toegang tot het terrein zonder code, iedereen kan er zo oplopen om rond te snuffelen bijde auto

Toegang tot terrein kan gewoon zonder vode

Polecam

Parking blisko lotniska. Czynny całą dobę. Z powdu zamknięcia lotniska w Eindhoven samolot lądował na Shophool co spowodowało prawie 3 godzinne opóźnienie w odbiorze samochodu. Po wyjaśnieniu przez interkom przyczyny opóźnienia, bez problemu odebrałam samochód. Jeszcze raz polecam.:-)

I recomend this parking.

Parking lot close to the departure hall. All inputs and outputs work automatically and smoothly. Price for a car for 4 days approx. 10% better in relation to other parking lots nearby. I will definitely use this solution on my next trips.

Eenvoudige wijze van boeking en inchecken met voor het vertrek een herinnering.

Parkeren is echt dichtbij het vliegveld, heel erg klantvriendelijk, bedankt daarvoor

Prima parkeerplaats

Door uitstel van mijn vlucht was de parkeertijd met éen mail verlengt zonder problemen

prima service

Hadden 3 uur vertraging dus buiten de geplande tijdzone. we belden en op afstand werd kosteloos het hek geopend.

Dichtbij vliegveld, uitstekende locatie.

Dichtbij snekweg en vliegveld. Mutaties kun je eenvoudig doorgeven en telefonisch goed bereikbaar.

Immer wieder einfach nur Gut.

Da ich des öfteren bei ihnen Parke würde ich mich freuen wenn es eine Möglichkeit als Stamm Gast auch einen Gewissen Vorteile zu erhalten. Auch die Eingabe des Codes ist noch Verbesserungswürdig. Gerade bei Nacht sehr Schlecht aus dem Auto heraus den Code einzugehen. Würde mir wünschen das ; das heller Beleuchtet wird. Bei Problemen sehr nett und direkt konnte man uns weiter helfen. Und das sogar aus Portugal per Handy und Email. Toller Service und total nette Mitarbeiter. So regelt man das. Nur weiter so wir buchen im Juni erneut bei ihnen. Familie Wolf aus Castrop-Rauxel

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Weer prima voor elkaar!

Zoals het hoort. Gewoon inrijden zonder problemen en parkeren en na afloop weer uitrijden zonder problemen. Het valt me wel op dat ik de laatste 2x bij het uitrijden 2x de code moet intoetsen. Maar dit kan evenzo goed aan mij liggen omdat ik de code verkeerd intoets. Maar dat is verder geen negatieve beoordeling, alleen een mededeling. We zien wel of het vaker gebeurd.

Dichtbij de vluchthaven, Zelf je sleutel houden en bij vertraging vlucht niet bijbetalen.

Perfect.

Prima verzorgt, eenvoudig

Goede ervaring met Park en Fly. Had even moeite om P26 te vinden maar eenmaal daar geen problemen met in en uitrijden. Snelle afhandeling van wijizing in reservering

Ondanks laat tijdstip snel en correct geholpen.

We stonden op P22 (lekker dichtbij!) en een dag van te voren konden we nog wijzigingen doorgeven. Dat werd direct verwerkt.

Goed bevallen

Was wel ff moeilijk te vinden ivm de verbouwing op de AirPort Wat een chaos

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven