Vlot geregeld

Alles was in orde

Bedankt. Vlak bij het vliegveld. Voldoende parkeerplek. Ideaal.

Jammer dat ze bij de balie zo aandringen op een dure verzekering bovenop de verzekering die ik al had afgesloten. Ten tweede vond ik het ongepast dat er op een verdieping hoger bij de balie werd verteld wat de bekende schade was aan de auto, omdat ik dat niet kon en mocht verifiëren voordat ik de auto zag. Ik vind dat ik pas een handtekening mag zetten op een formulier waarop de bekende schade staat als ik de au to heb gezien

Prima gelegen , directe afhandeling en reservering

Zie boven

Snel geregeld en werkt makkelijk met code

Op de heenreis naar Eindhoven hebben we onderweg nog gezocht naar een iets voordeligere parkeerplaats voor 1 week, de site kwam betrouwbaar over en het was een redelijk tarief, reserveren ging dus snel en makkelijk. De passagiers en de bagage bij Kiss &. Ride afgezet en toen de auto bij parkeerplaats 26 neergezet, kon snel door het hek en het was een prima te lopen afstand. Bij terugkomst was het onduidelijk hoe je eruit moest, wij kwamen aan in het donker en zag geen ander hek, iemand anders stond al voor de ingang aan de binnenkant en wist ook niet hoe hij eruit moest, na wat rondkijken bleek dat de uitgang verderop zit. Hier zouden ze borden en dergelijk aan de binnenkant van het ingangs hek moeten ophangen zodat je daar niet onnodig sta te hannesen. Verder alleen maar een goede ervaring!

Mwwwaaahhh

Na paar keer probleemloos deze parking gebruikt hebben, deze keer voor eerste keer problemen. De code invoeren bij ingang poort deed niet. Uiteindelijk door 2 verschillende mensen code in laten voeren: Poort bleef dicht... Uit eindelijk een nr gebeld. Er werd niks gezegd.... En toen ging poort ineens open en konden we het parking op rijden. Eenmaal auto geparkeerd en afgesloten en liep naar buiten... Zagen we volgende voertuig ook stranden voor het poort doordat het code systeem invoeren niet werkt... Ik denk dat het een slechte dag was toen. Toen ik terug kwam van vakantie, stond auto op precies dezelfde plek zonder schade en kon we probleemloos met code invoeren het uitgangspoort uit rijden... Volgende keer ga ik deze parking weer gebruiken... Tegenwoordig is er heel simpel scanning systeem beschikbaar ipv code invoeren waar er mogelijk fouten gemaakt kunnen worden. Denk dat beter met een appje een scanning logo kan laten zien bij de scanner paal... Techniek is er....

Op een mooie afstand

Parking op toplocatie!

Eenvoudig te boeken P24 Eindhoven. Zeer gemakkelijk om te bereiken en duidelijke omschrijving hoe binnen te geraken! Slechts op 5 min wandelen van de hoofdingang van de luchthaven.

lekker makkelijk

alles snel en makkelijk geregeld en dicht bij het vliegveld

Geboekt p26 geüpgraded naar p23a

P26 niet gezien Maar p23a dichter bij de luchthaven alleen heeel erg slecht verlicht

Prima plek, geen gedoe

Makkelijk boeken, inrijden en uitrijden. Prima parkeerplek.

Prima geregeld

Easy/well priced/no hassle

Made online reservation 10 minutes before arrival. Received a code/ parked and 7 minutes later we were at the airport. recommend

Goede prijs. Snel en makkelijk geregeld. Auto brengen en halen ging zonder enige tegenslag. Nette parkeerplaats met goed zichtbare camera's. Goed beveiligd dus. Volgende keer zal ik hier zeker weer gebruik van maken

top geregeld

makkelijk te boeken, niet duur en super dicht bij het vliegveld.

Zo snel

Prima plek, heel snel op de luchthaven.

Goed goedkoop parkeren

Prima geregeld

altijd perfect geregeld

Zeer duidelijke website Vooraf herinnering aan de reservering is top

Alles is goed geregeld.

Goed bereikbaar, duidelijke instructies, goede prijs-kwaliteitverhouding

Fijne parking zonder valet (auto niet afgeven) met code beveiligd

Fijne parkeerplaats in de buurt van het vliegveld. Er bestaan meerdere opties in verschillende prijsklassen waarmee je in veel gevallen op loopafstand van het vliegveld bent. De parkeerplaats heeft een slagboom waarvoor je een in- en uitrijcode ontvangt. Ik vind het zelf altijd erg fijn dat je er zelf kunt parkeren en je sleutel dus niet hoeft achter te laten zoasl bij valet parking het geval is. Daarnaast is de locatie top op enkele minuten lopen. Een aanrader :)

Heel praktisch - en flexibel ook

Parking ligt echt op loopafstand vd luchthaven. Terugvlucht: door omstandigheden 3 uur later dan verwacht, en één telefoontje volstond (op 1/1/2020 nota bene) om zonder meerkost 3 uren langer te parkeren om ons dan vlot buiten te laten rijden. Thumbs up!

Heel goede service

Ik ben een administratieve ramp. Ik heb reeds 2 keer mij een dag vergist bij het boeken. Iedere keer werd ik heel goed geholpen. Eén keer was mijn vlucht gecanceld en ben ik over Brussel moeten vliegen. Ik ben 2 dagen later mijn auto pas kunnen gaan halen. Probleemloos opgelost. PS : Ik heb reeds 3 verschillende dames aan de lijn gehad met problemen, die ik zelf gecreëerd had, en de service was uitmunten. Vriendelijk, warm en efficiënt. Jullie zijn een voorbeeld voor veel andere bedrijven. Special voor luchtvaartmaatschappijen :-)

Correct

Goed, correct Enige regeling zou moeten zijn dat er bagage wagens moeten staan om bagage op te laden en dan naar airport te rijden.

in orde

in orde