πŸ‘Œ perfect πŸ‘Œ

Super, makkelijk te vinden en veilig parkeren achter gesloten hekken waar men alleen met persoonlijke code in en uit kan.

Goed geregeld allemaal

Duidelijke communicatie. Wel weinig plekken beschikbaar (moest zoeken naar de laatst beschikbare plaats)

Prima geregeld.

Je krijgt een toegangscode waarmee je toegang krijgt tot het parkeerterrein. Afstand tot de vertrekhal van vliegveld is een kleine 10 minuten lopen. Weinig op aan te merken.

Dichtbij, goede service

We hadden gereserveerd voor 3 dagen, 2 dagen voor de data werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster. Omdat de parkeerplaats niet geheel vol was gaf zij mij een upgrad naar een nog nabijgelegen plek hoefde letterlijk maar 3 minuten te lopen naar het vliegveld. Super!!!!!!

Gewoonweg tevreden.

Goede service na vertraging vliegtuig

Geen problemen gehad

East system, near to the airport, narrow places

East system, near to the airport, narrow places

super gemakkelijk

al van het boeken ging alles vlot, alles wij zichzelf aan, zeer praktisch. De parking is duidelijk zichtbaar aangegeven, voldoende plaats, goed beveiligd met een code. Prijs/kwaliteit is een aanrader. is zelfs te voet niet lang wandelen tot aan de parking, 10 min Is zeker een aanrader.

Prima maar duur

Kort bij het vliegveld; betaalbaar; goede instructie; met behoud van de sleutels.

Snel online geregeld en voor een goed prijs

Als ik op Eindhoven vlieg dan regel ik de parking altijd via Park & Fly, alles snel geregeld online en op loopafstand van het vliegveld.

heel simpel krijg je gewoon wat je verwacht zonder problemen.

Al meerdere keren gebruik van gemaakt en gewoon altijd goed.

Prima en snel geregeld allemaal!

planning en beschikbaarheid was makkelijk te vinden. het parkeren op Eindhoven was erg dichtbij. Prima geregeld allemaal!

Goed bereikbaar en vlakbij het vliegveld

Parkeerplaats is heel makkelijk bereikbaar en is gelegen vlakbij het vliegveld op enkele minuten afstand lopend. Echt een aanrader voor iedereen. Door de regen heb ik de 1e x de boorden gemist wellicht dat er aandacht besteden kan worden om dat iets beter zichtnaar te maken. De toegangs-kast bij de slagboom bij de ingang is niet verlicht. Met regenachtig weer en voor mensen op leeftijd zou het beter zijn om daar licht te plaatsen.

Super geregeld!

Wij stonden voor het hek...en de code deed het niet. Even het telefoonnummer gebeld, welke vermeld staat op de intercom paal. Het werd direct opgelost. Gewoon super geregeld. En betaalbaar.

Perfect!

Veilig, dichtbij en niet duur πŸ‘

Kwaliteit

Handig, dichtbij met code. Altijd correct!

alles ok

alles ok

Perfecte service en locatie

Perfecte parkeerterrein, heel dichtij het terminal.

Ik wilde de tijd verlengen en was zonder enig probleem klaar.

Perfecte parkeerplaats

Goed georganiseerd, makkelijk te boeken, makkelijk te vinden, makkelijk in en uit te rijden!

Altijd ok

Makkelijk online te regelen en terplaatse nooit geen verassingen.πŸ‘πŸ˜†

Geweldig geregeld

Makkelijk te vinden en eenvoudig voor iedereen. Goed bezig!!

Dichtbij en eenvoudig

Makkelijk te vinden en toegang met code werkt goed. Werd ook goed geholpen toen de code niet meer werkte door latere aankomst. Even bellen en geregeld. Wel zouden de voetpaden rond het vliegveld iets duidelijker mogen. Nu dwars door de bus terminal over de weg moeten lopen naar de parkeerplaats. Ligt aan de verbouwing, niet aan park&fly.

alles prima,goed vindbaar/bereikbaar/betaalbaar

zie boven