Prima parkeergelegenheid dicht bij vertrekhal. Bewegwijzering kan beter

Prima parkeerplaats. Dicht bij vertrek-/aankomsthal. Ingang niet gemakkelijk te vinden (paar keer voorbij gereden). Graag een duidelijker aanduiding / bord.

Positief wat betreft de korte afstand naar de vlieghaven.

Een goede parkeerruimte. Bij binnenkomst slechts een paar parkeerplaatsen vrij. Geen keus waar de auto kon worden geplaatst De enige vrije ruimte was onder de bomen. Bij terugkeer na 1 week was de auto geheel door de vogels, welke de boomgebruikten als tussen station, ernstig door hun uitwerpselen bevuild. Zo erg dat zicht door de voorruit nog amper mogelijk was.

last minute upgrade 👍🏻

last minute gratis upgrade naar locatie dichter bij het vliegveld. Heel fijn!

Makkelijk bereikbaar en vlakbij luchthaven

Het boeken verloopt feilloos en met de toegezonden code rij je de parking op, even zoeken naar een plaatsje en dan even stappen naar de luchthaven die vlakbij ligt. Onthouden voor de volgende keer!

very good

very good costumers server

Wij zijn zeer tevreden en nemen steeds Park & Fly ! mooie service ook steeds hulp indien nodig!

zoals steeds zeer tevreden daarom nemen wij steeds ¨Park & Fly,zowel in Nederland als in Portugal, uitstekende service!

Simpel en snel

Snel, makkelijk, flexibel, goede service.

Duidelijk, eenvoudig, goede prijs kwaliteit

Ben erg tevreden met Park&Fly. Maak al jaren regelmatig gebruik van. Krijg af en toe een upgrade naar een parking dichterbij, waar ik heel blij mee ben.

Uitstekende service!

Makkelijk online reserveren en eenvoudig parkeren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vlot bereikbaar en eenvoudig met code veilig parkeren.

Parking is heel vlot bereikbaar en via de code krijg je een veilig gevoel om je wagen achter te laten. Enige opmerking, het zou fijn zijn mochten de tarieven iets goedkoper zijn. Misschien een korting toepassen voor vaste klanten?

Prima plek voor goede prijs

Werkt zo als staat beschreven.

Absolut zufrieden

Wir haben den Dienst nicht zum ersten mal benutzt, und wie immer sehr zufrieden gewesen !

Makkelijk parkeren tegen een goede prijs.

Zowel het boeken als parkeren is zeer makkelijk. Lekker dichtbij de luchthaven.

Goed service!

Betrouwbaar alles kan snel regelen.

geweldig

mijn autosleutel waren kwijt , alles gebeurd in 1 kerst dag. heb ik alle informatie via telefoon gekregen . super prima

Locatie op loopafstand en ruime in- en uitrijtijden

Goede locatie om te parkeren relatief dichtbij de luchthaven

Perfecte lokatie

De ligging van het lokatie is perfect gezien het afstand naar het vliegveld

Geweldig en makkelijk

Makkelijk bereikbaar en geen last van in/uit rijden .

Efficiënt, simpel en duidelijk

.......

dichtbij de luchthaven en goede service

Mooie parkeerplaats, dichtbij de luchthaven. Systeem werkt erg goed eng ruime parkeerplekken. Mijn vlucht werd geannuleerd, top hoe jullie dit opgepakt hebben ! enige tip: er staan meerdere parkeerplaatsen in de buurt. Het was even zoeken om de juiste plek te vinden.

ok handig vlotte realisatie

goede ligging tov luchthaven duidelijke instructies

Ok

7 min lopen.... dat is echt wel meer met een hoop bagage

Was veel verder lopen dan aangegeven werd

Er stond 2 min en was zeker 8

Luchthavenweg 67