Goed parkeermogelijkheid voor een schappelijke prijs.

De laatste keer iets raars meegemaakt. Bij P26 is een nieuw toegangshek geplaatst. Dit zal niet de oorzaak zijn, maar toch werd mijn toegekende toegangscode geweigerd. Volgens P&F was, ik geloof iets van 38 minuten geleden, deze toegangscode gebruikt en vandaar dat deze voor mij geweigerd werd. In elk geval was ik dat 38 minuten geleden niet, maar goed een verklaring kon niet gegeven worden. Dat snap ik op zeg wel want dit is best een lastig iets om te achterhalen. Maar na een korte ontmoeting bij het hoofdkantoor in Eindhoven werd mij een gratis upgrade gegeven voor de parkeerplaats ter plekke met behoud van in- en uitrijcode. Dit is uiteraard een mooi gebaar. Een paar dagen later bij het uitrijden werd na 1x de code te hebben ingetoetst weer de code geweigerd, maar na de 2e keer intoetsen ging de poort toch open. Dus alle lof voor P&F maar ik hoop toch dat de oorzaak achterhaald wordt zodat P&F er ook wat van kan leren. Dit is de 1e keer dat het niet probleemloos verliep, maar doet niks af aan mijn goede mening van P&F

Prima betaalbare parkeerplaats

Parkeerplaats was prima, goed te doen lopend naar het vliegveld. De code om in en uit te rijden deed het echter niet. Het duurde ook lang voordat iemand reageerde toen we op het belletje geduwd hadden.

Goed en redelijk goedkoop

Een puntje Invoeren code in het donker is niet zo eenvoudig. Bij foute code zie je geen melding.

O.K.

inrijden ging vlot, maar -in het donker- was de uitgang moeilijk te vinden.Zou duidelijker aangegeven moeten worden.

Ook met vliegvertraging perfect geregeld

Vlot in en uit rijden

Alles OK en in orde.

Alles OK en in orde. Zelf een melding gekregen ingeval van vertraging wegens mist ik een dag langer zou mogen parkeren, zonder bij te betalen.

voor mij een prima parkeerplaats

Het systeem met de code werkt uitstekend, levert geen enkel probleem op. Ik zag iemand proberen het parkeerterrein te verlaten bij de ingang. Misschien een idee de uitgang duidelijk aan te geven ??

Alles verliep prima.

Als je een mail stuurt om een wijziging aan te brengen, krijg je zeer snel reactie.

Alles werkte zoals verwacht.

Geen bijzonders; de prijs was concurrerend.

Handig en dichtbij het vliegveld

Goed en snel te bereiken en je bent zo bij de vertrekhal.

Nvt

Nvt

Goed beveiligde parking

Zeer prettig en handig

Ik ben heel positief over mijn ervaringen. Ook het verlengen van de parkeer tijd door onverwachte gebeurtenis verliep soepel. Top

vlotte ervaring

vlotte reservering, makkelijk te betreden.

Ruime parkeerplaats dicht bij de vertrekhal

Goede toegankelijke betaalbare parkeervoorziening Onze vlucht terug was uitgeweken naar Schiphol waardoor we drie uur later dan gepland aankwamen in Eindhoven. De code voor het uitrijden werkte niet meer. Het noodtelefoonnummer werd niet meteen opgenomen. Na drie keer opnieuw bellen uiteindelijk goed geregeld. Zorg voor een opgeladen telefoon!

Service is perfect, reageren snel en correct.

Alles is goed gegaan

Het vliegtuig had vertraging maat het was geen probleem beetje later uitrijden

super,

hele goede service i.v.m. vertraging vlucht

Prima geregeld voortaan ook gebruik van maken

Het werkt vlekkeloos alleen beetje moeilijk te vinden Maar zal wel aan mij liggen. Volgende keer weer gebruiken

Snel

Misschien iets meer verlichting.

Prima. Parkeervakken niet al te ruim!

Hele fijne parkeerplaats

We hebben hier al een paar keer geparkeerd. De parkeerplaats is op loopafstand van de luchthaven. Als je vlucht vertraging heeft wordt je parkeertijd automatisch verlengd. Daar heb je geen omkijken na. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je reservering.

4 Tage geparkt

Alles Super gelaufen, immer wieder gerne

gemakkelijk, dichtbij en niet duur

Op wandelafstand van de luchthaven. Alles is gemakkelijk verlopen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven