Dicht bij de luchthaven van Eindhoven!

Goede plek dichtbij de luchthaven,wanneer het regent ben je wel doorweekt 🤷🏼‍♂️De invoer van de code verloopt ook wel steeds moeizaam!Gewoonlijk werkt de code “#.....*pas na de derde poging!Terwijl ik wel vrij zeker ben dat ik de code juist ingeef 🤨.Dus voorzie een paraplu ☔️ en blijf rustig bij het ingeven van de code,in het kort!

Vlot bereikbaar en dicht bij luchthaven.

Vlot bereikbaar en dicht bij luchthaven. Gemakkelijk met de code. We waren een uur vroeger dan het opgegeven uur, maar konden toch vlot binnen.

Ruime parkeerplek

Ruime parkeerplek, goed te vinden, goedkoop en op loopafstand ban de terminal

Prima parkeerplek

Zelfs bij een vertraagde aankomst was er iemand midden in de nacht bereikbaar om je te helpen om toch van de parkeerplaats af te komen.

Makkelijk, snel, geen gezeik

Dichtbij de airport (5min lopen), je krijgt de codes om het hek te openen per mail doorgestuurd, je auto staat tot op zekere hoogte ‘beveiligd’ en je hebt geen gezeik met het sjouwen van je koffers vanaf bijv. De trein, aanrader

Gewoon prima plekken voor een prima prijs.

Voor een goede prijs een plek dicht bij airport en professioneler dan de meeste andere aanbieders.

Parkeerplek geboekt op P26. 2 dagen van tevoren kreeg ik een mail dat we een gratis upgrade hadden gekregen naar P22. Had helemaal niet gehoeven, want P26 is ook al dichtbij, maar super dat ze het doen als er nog plek is op een parkeerplaats dichterbij. In- en uitrijden is heel eenvoudig met de code die je gemaild krijgt. Je hoeft je sleutels niet af te geven, dus helemaal super.

Goed geregeld

Niks op aan te merken

Makkelijk en heel dichtbij

Ik vond de toegang heel ocerzichtelijk en een paar minuten lopen was ik op het vliegveld

Makkelijk berijkbaar, net niet te ver😀👍

Zie boven!!

gewoon goed :-)

Prima geregeld

Airport makkelijk te bereiken.

Voldoende parkeerplaatsen. En heel gemakkelijk via wandelpad de luchthaven te bereiken.

Werkt perfect.

Systeem werkt goed , van het boeken tot en met het in en uitrijden.

Dichtbij vetrekhal

Helaas geen puntensysteem voor vaste klanten

Goede plek te parkeren

Dicht bij de vliegveld, makkelijk, simple.

Goed geregeld, ook mail dat door vertraging vlucht de auto gratis langer mocht blijven staan. Goede service!

Duidelijk en betaalbaar

Als je vanuit Eindhoven vliegt is dit een makkelijke en betaalbare parkeerplaats. Online betalen en met de code het terrein van P24 op.

Makkelijk en dichtbij parkeren

Het boeken van de parkeerplaats gaat makkelijk. De uitleg die je krijgt is duidelijk. En je parkeert dichtbij het vliegveld, waardoor je snel aanwezig bent. Zeer tevreden

Top geregeld

Duidelijke omschrijving. Goed aan gegeven.

Slecht werkende toegang

10 minuten vertraging omdat zowel bij ons als andere de toegang niet werkte. Per telefoon in de wacht gezet.

Waar voor je geld

Goede loopafstand, de parkeerplaatsen wel smal

Dichtbij de luchthaven. Prettige toegangsprocedure.

Dichtbij de luchthaven. Prettige toegangsprocedure.

Keurige parkeerplaats vlakbij luchthaven

Parkeerplaats met ruime vakken. Toegang met slagboom. Goed verlicht! Prima