Super makkelijk en vlakbij

Je rijdt de parking op en af via een code die doorgestuurd wordt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, het parkeerterrein ligt vlakbij de luchthaven en is makkelijk bereikbaar.

Parkeerplaats 22 erg slecht te vinden in het donker

we hebben 3 kwartier rond gereden en na veel vragen vonden we eindelijk parkeerplaats 22 helemaal niet verlicht en in het donker erg slecht te vinden, en met terug komen door alle verbouwingen op het vliegveld toch erg ver lopen voor iemand die slecht ter been is.

Groot nadeel de parkeerplaats P24 was moeilijk te vinden.

Wij konden de parkeerplaats P24 moeilijk vinden. Stond niet aangegeven op de borden.

Vorige week heb ik al een review geschreven.

Alles was prima, behalve de aanduiding P 22.

Was weer prima

Makkelijk en goedkoop

Zeer goede service

Nog nooit problemen gehad raam van outo open laten staan en was netjes dicht geplakt Dank u wel

Prima parking, nette service.

Goede ervaringen. Nu twee keer geparkeerd bij deze parking. Erg tevreden over.

Parkeren zonder problemen.

Heel plezierig, je parkeert je auto zelf op de parkeerplaats en je neemt de sleutel mee. Niemand die met je auto weg kan. Ikzelf parkeerde daar voor de derde keer.

Prima parking op loop afstand in Eindhoven.

Prima parking op loop afstand van het Airport Eindhoven. Parkeren en vliegen.

Te duur voor 3 auto's voor 1 nacht

Woensdag morgen gebracht om 9.00 uur en donderdag om 10.00 uur op gehaald. Rekenen jullie 2 dagen voor is maar 1 nacht. Jammer wel veel geld voor in een keer 3 auto's.

Voldoet aan verwachting

Duidelijk werkwijze!

Makkelijk boeken, parkeren op loopafstand en goede service

Makkelijke opties om te boeken, prima parkeerfaciliteiten en goede service van de supportdesk als er iets is. Prima!

Goed geregeld

Makkelijk en op loopfstand.

Parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven met een comfortabele procedure voor in- en uitrijden.

Het online reserveren en eventueel wijzigen van de reservering verloopt soepel. Gemakkelijk in-en uitrijden middels invoeren van een code. Daardoor geen wachttijden. Op korte loopafstand van de luchthaven. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen

Alles klopte

Perfecte parkeerplaats

Lekker dichtbij de vertrekhal en goed parkeren voor een faire prijs

Lekker dichtbij de vertrekhal en goed parkeren voor een faire prijs

Moest de afhaal tijd wijzigen, was geen probleem, heel loyaal.

We hadden vertraging maar werd prima gehandeld, volgende keer zeker weer hier parkeren.

Prima geregeld

Goed te vinden, niet te ver om te lopen naar het vliegveld.

in orde

in orde

prima parkeren

altijd dicht bij de luchthaven. goede telefonische bereikbaarheid

Makkelijk en snel parkeren met inrijdcode

Super makkelijk met in en uitrijdcode mooi parkeerterrein goede locaties

bevalt gewoon prima !

is bovengenoemd niet voldoende ?

Perfecte locatie, ok Prijs

Wij zijn deze locatie al jaren trouw. Op loopafstand en geen wachttijden

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven