Redelijk teleurstellend

Bij aankomst bleek dat mijn code niet werkte. Verder geconstateerd dat de deur van het toegangspoortje openstond. Verder niet veel acht op geslagen. Bij terugkomst bleek dit poortje ook weer gewoon open te staan. Verder vond ik de omgevingsverlichting matig. Voor de betaling mag je als klant wel wat meer in omgevingsbeveiliging verwachten. Dat het poortje na een week nog openstond zegt voor mij wel iets in de omgevingsbeveiliging. Een camerabeveiliging is ook niet alles. Een betere verlichting van het terrein is wel op zijn plaats zeker als je laat aankomt. Ik zal het wel aanbevelen met een ja , maar

zeer goed

Makkelijk te boeken en geen problemen ondervonden. Ging super goed.

Werkt perfect met in en uit rijden. En lekker dichtbij de luchthaven.

Super.

Alles prima geregeld!!

Dichtbij op mooie loopafstand.

Jammer dat de displays zowel bij in als uitrijden niet werken, je moet dus maar gokken of het goed is wat je intoetst!

Prima service en prima locatie t.o.v. de luchthaven

Prima service en prima locatie t.o.v. de luchthaven

Duidelijk instructies. Goed bereikbaar. Ik ben tevreden.

goede oplossing tegen mooie prijs, direct aan de luchthaven

goede oplossing tegen mooie prijs, direct aan de luchthaven

P22 was prima

Prima , goede ervaring op P22

Perfect geregeld

Duidelijke Site Prijs/kwaliteit goed Instructie Duidelijk Beveiliging goed. 1 opmerking. Loophek valt niet volledig in slot

Goede parkeerplaats tegen redelijke tarieven. Duidelijke communicatie.

Good experience.

I will use this service again next time I fly from Eindhoven.

Prima, alle informatie klopte en geheel verliep vlekkeloos

Wat ik miste was een kaartje met exacte locatie, het was niet direct duidelijk waar de ingang was. Relatief klein bord als voor je een hele grote parkeergarage is😀 In combinatie met slapen in tulip in erg comfortabel bij een vroege vlucht. Misschien is een combi arrangement een optie

Prima veilige parkeerplek voor een redelijke prijs

Ik gebruik Park & Fly met enige regelmaat. De parkeerplaats is op zeer korte afstand van de terminal, en ik heb het gevoel dat mijn auto daar veilig staat. De prijs is redelijk, ik kom weer graag terug

Super makkelijk

Erg makkelijk, en je bent zo op de luchthaven en op de terug weg ben je zo in de auto

Prima parkeergelegenheid op goede afstand alleen slecht bewaakt

De parkeergelegenheid is prima bereikbaar vanuit de snelweg en ligt ongeveer 100m vanaf P4 van Eindhoven airport, kortom een mooie afstand van de vertrekhal. Je kunt naar binnen via een code, dit werkt goed. Echter is de voetgangers ingang ten alle tijden open, ook al zit er een codeslot naast de deur. Dit in combinatie met een matig cameratoezicht de kan sop inbraak relatief groot is. Verder ben ik erg tevreden.

all good

All good

Uitstekend. Simple en value for money.

Klantvriendelijk en makkelijk.

Erg gemakkelijk

Super toch. Codetje invoeren en gaan. Voor een schappelijke prijs zoo dicht bij het vliegveld. Thanks heren en damens!

Top geregeld

Prima parkeergelegenheid

Via een code het terrein op en af. Auto staat buiten op een afgesloten terrein in Eindhoven. Genoeg ruimte op de plekken. Snel en gemakkelijk de auto geparkeerd voor een nette prijs.

snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk (online) een parkeerplaats regelen op het vliegveld. Ook nadat mijn vluchttijden waren aangepast was het eenvoudig om de parkeertijden aan te passen.

Prima parkeerterrein vlak bij luchthaven.

Ik parkeer hier wel vaker. Had een keer mijn raampje opengelaten. De mensen van de beveiliging hebben dat gezien en mijn raam afgeplakt zodat er geen regen in kwam. Tevens mij een sms'je gestuurd met de melding. Het ging gelukkig maar om drie dagen. Hulde aan Park & Fly.

Nette, goede parkeerplaats binnen 8 minuten lopen van luchthaven.

makkelijk gevonden, code intoetsen om het toegangshek te openen werkt goed. Nette parkeervakken. Mag naar mijn idee wel meer verlicht worden.

Eenmaal geprobeerd, voor immer geleerd.

De plaats zelf is de eerste maal niet zo eenvoudig te vinden. Maar eens men de weg kent, is het gemakkelijk en dichtbij.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven