Zeer fijne parkeerplaats bij Eindhoven airport

Je denkt als eerste prijzig, maar als je eenmaal hier hebt geparkeerd is het fijn om zo een partner te hebben. Je hoeft nergens meer naar om te kijken geen papieren , top begeleiding korte duidelijke berichten Eerste bericht met eventuele routebeschrijving en hoe te handelen en tweede bericht direct als je aankomt boete lopen naar AirPort. Maar eigenlijk is het zo duidelijk en eenvoudig dat je ze niet nodig hebt. Top ze ontlasten je , ga ik zeker weer gebruiken volgende keer .

Handig en dichtbij de luchthaven

Goed gelopen

Goed geregeld.

Prima parkeren

Prima parkeren voor een leuke prijs en goede loopafstand

Goed!

Gemakkelijk om te boeken, handige begeleiding via whatsapp

Prettig veilig parkeren zonder zorgen

Geen problemen met het binnen rijden ivm kenteken herkenning.

Heel eenvoudig

Heel eenvoudig te regelen en op wandelafstand van de luchthaven.

super service

perfecte ligging binnen 5 min wandelen bij airport eindhoven

Eenvoudig parkeren

Eenvoudig en simpel parkeren

Snel, soepel en duidelijk.

Eenvoudig af te spreken en een goed systeem van begeleiding middels WhatsApp berichten

Super makkelijk en snel

Fantastische plek om te parkeren! Zeker een aanrader!

De voor informatie en de eenvoud spreekt ons erg aan. Paar minuten van t vliegveld lopen.

Prima parkeerplaats dichtbij terminal.

Fijn gevoel dat mijn auto achter een slagboom staat.

Duidelijk en veilig

Duidelijk aangewezen en veilige manier van parkeren.

Super handig!

Super handig en goed gelegen, zeker een aanrader. Park en vliegen maar!

veilig en netjes en betrouwbaar

makkelijk in en uitrijden netjes en betrouwbaar makkelijk bereikbaar parkeerplaats stukje lopen tot aan vliegveld

Werkt prima voor een redelijke prijs

De parkeerplaats was duidelijk aangegeven, de poort functioneerde zoals verwacht op kenteken en de parkeerplaats was ruim genoeg om netjes te kunnen parkeren. Ook de communicatie was prima, op elk moment dat er iets veranderde of de tijd kwam dat de parkeertijd inging of bijna was afgelopen kwam er weer een berichtje. Ook met zinnige tips die niets met het parkeren te maken hadden, zoals de top om een security check tijdvenster te reserveren bij Eindhoven Airport. Dat scheelt je lang wachten nog de security. Wist ik niet, maar door deze mooie tip dus wel!

Prima parking, op enkele minuten wandelen van de luchthaven

Ruime parking, makkelijk te bereiken en op enkele minuten wandelen van de luchthaven. Nummerplaatherkenning zorgt voor gemakkelijk in- en uitrijden

snel geregeld

snel, tegen een redelijke prijs en op korte afstand van de luchthaven

Zeer vlot en professioneel

Het boeken van de parking en verdere afhandeling verliep heel vlot.

Top locatie en niet ver lopen!

Zoals de titel al zegt! Ook het systeem werkte gemakkelijk.

Niet fijn

Bij binnenkomst en uitgaan ging de slagboom niet automatisch open terwijl ik kentekenherkenning had. Vond het vervelend om te bellen.

Easy communication, nice service, large and safe parking lot

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven