voldeed aan de verwachtingen

Bij uitrijden meerdere malen de code moeten invullen voordat de slagboom open ging.

Goed geregeld, eenvoudig en kort bij luchthaven

Goed geregeld, eenvoudig en kort bij luchthaven

Bevestiging, code, in en uitrijden verloopt prima, herinneringsmail met gegevens voor de afreis. Super georganiseerd.

Makkelijk en betaalbaar te boeken

Goede parkeerplaats achter een slagboom. Paar minuten lopen naar de luchthaven.

Prima parkeerservice voor een goede prijs

Prima. Alleen het verschil tussen P22 en P24 zou iets duidelijker aangegeven kunnen worden, dit is dan hoogstens nog een verbeter punt.

Zeer flexibel

Goed geregeld

Prima plekken

In orde. Zo als het hoort.

Het is vlot gegaan. Enig puntje. Geen tel nummer gevonden om te melden dat ik misschien later kon wegrijden op de parking dan vooraf afgesproken. Ik had een platte batterij.

Vlotte afhandeling, goede locatie.

Vlotte reservatie, handig om met code te kunnen binnen rijden op de parking zonder op iemand te moeten wachten. Wandelafstand van de luchthaven.

Goede prijs kwaliteit

Communicatie was goed, code invoeren bij slagboom, auto parkeren en bij terug komst weer de code invoeren. Overzichtelijk parkeer terrein. Wel een open terrein waar iedereen te voet gewoon op kan komen.

Uitstekende service

Duidelijk geschreven welke procedure je moet volgen. Per email alles netjes ontvangen. Prijs verhouding goed.

Ik vond het goed geregeld

Dit was mijn tweede keer

Ik ben er blij me alles is goed gegaan niet te grote loop afstand.

Snel makkelijk en dichtbij!

top locatie simpel en snel

Eenvoudig en makkelijk

Klantvriendelijke site, makkelijke werkwijze.

Makkelijk

Super makkelijk en dichtbij

Super snel contact via de mail. Ook razend snel bevestiging en als er een verandering is ook dan is dit super snel geregeld. Ideaal nr intoetsen wat je via de mail krijg en klaar. Auto staat veilig op een parkeerterrein achter een hekwerk. En kom je terug van vakantie i stappen En naar huis en niet op een taxi hoeven te wachten

Zeer aan te bevelen.

Fors duurder geworden. Verder alleen maar goede ervaringen met Park en Fly

makkelijk en snel

Goed gegaan. Makkelijk en snel parkeren.

Goed geregeld

Wel 7 minuutjes lopen maar perfect geregeld

Eenvoudig, snel en betaalbaar

Geparkeerd op 2 minuten, nog nooit zo snel gegaan.

All was very uneventful, organized, as planned

Easy online reservation, good instructions, parking easily accessible, no issues going in or leaving, all worked very smooth

Super concept. Gratis update gehad, leuke meevaller!!

Direct parking gevonden, ideaal concept. Op wandelafstand. Kleine opmerking : betere wegwijzers op terugweg van luchthaven naar parking.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven