7 minuten vanaf de vertrekhal. Code voor openen hek.

snel en goede organisatie

het boeken gaat uitstekend, de afwerking en betaling verloopt vlot. en bij een probleem wordt er geluisterd en meestal in goede orde meegedacht. dat laatste vinden wij persoonlijk altijd het belangrijkste!!!

Was later terug dan verwacht van mijn reis waardoor de poort niet open ging. Simpel telefoontje en het was geregeld zonder discussie.

werkt prima

makkelijk boeken, loopafstand terminal, code werkt prima

Alles prefect in orde

Alleen heb ik nog wat bedenkingen over de code die je krijgt per mail Wat als je GSM batterij op is? Wat kunne we dan doen?

👍

👍👍👍👍👍

Erg prettige service, ook met het maken van aanpassingen na de reservering

Voor herhaling

super gemakkelijk

Meteen gevonden via GPS vooraf toegangscode ontvangen TIP: Misschien proberen om ook bagagekarretjes te voorzien of te vermelden op de poort dat die in de parking iets verderop voorradig zijn en terug kunnen weggezet worden

Goede parkeerplek dichtbij de terminal voor een eerlijke prijs.

Er zijn duidelijke instructies over waar je moet zijn en hoe de slagboom open gaat. Dat werkt allemaal prima en binnen een paar minuten sta je in de terminal van Eindhoven Airport. Wij hebben al een keer of 5 bij Park&Fly geparkeerd en zijn altijd zeer tevreden geweest. In de toekomst zullen we ook zeker weer voor Park&Fly kiezen.

De wandelafstand tot aan de luchthaven was een tegenvaller

De afstand tot aan de luchthaven was een tegenvaller

Goede plek om je auto te parkeren

Heb dit drie keer gedaan , zeer tevreden

Altijd goed en vriendelijk indien service nodig.

Indien vertrektijd of aankomsttijd wijzigt is men immer vriendelijk en worden de tijden aangepast.

Super goeie service en tegen een lage prijs parkeren.

Makkelijk bereikbaar en betrouwbaar

Makkelijk bereikbaar , dichtbij de luchthaven

makkelijk, duidelijk, altijd goed

erg makkelijk en duidelijk, ben vaste klant inmiddels

Dicht bij de luchthaven

Goed👍 gemakkelijk!

Prima, dichtbij luchthaven

Ideaal voor weekend weg

Perfect geregeld

Makkelijk bereikbaar en dichtbij

Prima parkeerplaats dichtbij vliegveld

Prima parkeerplaats! Op loopafstand van vertrekhal, ideaal.

Goed geholpen toen poort in eerste instantie niet open ging

Geen op of aanmerking. Alles verliep vlot. Zowel het bespreken, de instructies en het parkeren.

in zijn algemeenheid wel goed

Al een keer eerder gedaan als positieve ervaring. Deze keer was het bij terugkomst wel even schrikken dat de code niet meer werkte. Wij hadden flinke vertraging opgelopen (90 minuten). Viel tegen dat de poort niet open ging, maar na een telefoontje werden we vriendelijk geholpen door een medewerker

Very good experience

Great experience I will book again this parking next Endhoven airport flight

• Ci consiglieresti? Si

Snelle bevestiging en parking vlakbij vertrekhal

einfach und gut

alles gut geklapt