Prima service. Route slecht (niet) aangegeven.

Route naar P26 staat nergens op de borden. Had 1/2 dag te weinig gereserveerd (= betaald), maar kon zonder bijbetaling vertrekken zonder enig probleem! Zeer gewaardeerd.

Liep gesmeerd!

Eenvoudig te boeken! Niet ver van vliegveld. 5 minuutjes lopen.

goede prijs voor dichtbij het vliegveld

verder niets te vermelden

prima geregeld. Alleen het bord P22 mag iets zichtbaarder zijn.

Keurig nette parkeerplaats. Veilig gevoel.

Goede organisatie 👍

👍

Gewoon goed

Alleen laatste keer ander plek. Super met hek en alles maar de voetgangers poort kan je zo in zonder code. Jammer!! Voor de rest maken al meer meer dan 10 jaar gebruik van jullie park and fly. Daar tegenover stonden we altijd op de andere die gewoon voor voetganger toegankelijk is.

Eindhoven Airport

Echt perfect !!!

Alles OK

Misschien één ding : het was voor mij niet duidelijk toen ik de parkeerplaats bestelde dat ze niet overdekt was.

Good location,good service

I'm as always quite happy with Park&Fly. The only thing I wasn't happy with is that my car was covered in a lot of bird-poo after having parked under a tree in the second row to the right from the entrance during a 4 days parking. Maybe you could remove that tree.

Ich fand alles gut

Eventuell wären günstigere Preise gut oder für den Preis ein Dach

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles in orde

Alles ging vlot en de parkeerplaats is ruim genoeg.

Prima geregeld

Alles is heel duidelijk, vanaf boeking tot parkeren. geen massale parking, dichtbij de terminal, lopend te doen in 5 minuten.

Prima zonder gedoe!!!!!

Makkelijk te reserveren en bij evt. aanpassingen snelle reactie via mail.

Geweldig, dicht bij de luchthaven, goed bereikbaar

Ik vond het een top ervaring. Ondanks dat we een kwartier te laat waren met vertrekken hebben we geen problemen onder vonden om weg te komen.

goede locatie, veilig geparkeerd

veilige bewaakte parking vlakbij de luchthaven

Deze parking is zeker aan te raden toegangscode om binnen en buiten de parking te rijden

Vlotte afhandeling

Boeken (betalen) - code ontvangen - parkeren en weer vertrekken Top als alles zo vlot kan gaan

Snelle service dichtbij de terminal

Omdat ik niet wist dat je bij Eindhoven AirPort vrijwel nergens meer kunt parkeren zonder reservering, had ik een probleempje. Bij Park & Fly kun je direct online reserveren en zo had ik snel toegang tot het parkeerterrein. En ook nog op korte loopafstand! Het enige kleine nadeel is dat je je aankomsttijd moet inschatten en dat gaat door vertragingen soms mis. Maar dit was met 1 telefoontje ook opgelost.

Krap!

In de herfstvakantie hebben wij de auto geparkeerd bij eindhoven airport. Er was daadwerkelijk slechts 1 parkeerplekje beschikbaar voor onze auto. Krap, moeilijk in te draaien. Ik had geluk met met partner die goed kan parkeren. Het was mij nooit gelukt!

slecht het hek ging niet open

slecht het hek geen niet open en heb een flinke kou opgelopen door het bellen bij het hek in de buitenlucht

Slechtste service ooit

Na het ophalen van de auto wilde ik uitrijden om 23:00 uur ‘s avonds. De slagboom ging niet open ondanks de juiste code en binnen de juiste tijd. Gebeld maar pas na 20’ contact. Daarna 25’ wachten tot er iemand kwam op se slagboom te openen. Geen excuses op welke manier dan ook! Geen aanrader...

Ik ben altijd zeer tevreden geweest. Maar, de laatst e afrekening had ik geen goed gevoel bij.

Ik heb nu mijn 10 volgende vluchten bij een andere parkeer service geboekt.

Een vervelende ervaring, onbetrouwbaar.

Een periode geboekt en betaald. Tijdens de vakantie kreeg een melding dat ik nog € 5.00 extra moest betalen. Terwijl aan de periode niets was veranderd , hoe kan dit ? IK moest betalen anders kreeg mijn auto niet mee , de uitrij code word geblokkeerd. Slechte ervaring

Geen plek meer!

We hebben de auto in de berm geparkeerd omdat er geen plek meer vrij was. Als iedereen nu eens gebruik maakt van één plekje, in plaats van zo royaal parkeren dat andere auto's er niet meer tussen passen!

Moeijlijk te vinden in het donker navigatie gaat mis slecht aangeven

Donker plek slecht en onduidelijk functioneren van slagboom code poortjes

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven