Gebruiksgemak

Zeer vlotte toegang tot de parking faciliteit

Prima locatie

Prima ligging ten opzicht luchthaven. Goede informatie wat betreft op en uitgang.

💓💓💓

💓💓💓

Practisch snel en goed geregeld

Parkeren liep perfect en terug uitchecken liep perfect!

Heel handig in en uitchecken met de code. Reminder zodat je de code niet vergeet is ideaal

Prima geregeld!

Allemaal duidelijk en makkelijk te bedienen

Gemakkelijk; problemen snel opgelost

Gemak om te bestellen en het gebruik ter plaatse is zeer eenvoudig en duidelijk uitgelegd. Bij problemen worden die via de intercom snel opgelost, op een vriendelijke manier.

Lekker dichtbij Eindhoven airport

We hadden een parkeerplaats geboekt op 2 minuten loopafstand van Eindhoven airport. Ideaal! Lekker dichtbij, je rijd in en uit met een code en de kosten vielen ons mee.

Makkelijk en duidelijk

Ytfgvhhg v

Prima plek

Goede afstand netjes mail gehad bij wijziging van parkeer plek

Alles super

Alles super, gerne wieder!

Dichtbij, betaalbaar en snel!

Goede plek, met code dichtbij vertrekhal. Geen sleutel inleveren

Zeer tevreden, altijd goed

de controle op de geparkeerde auto's is goed. we waren een keer vergeten het raam aan bestuurderskant te sluiten na inrijden en kregen daar keurig melding van.

Prijs ok en lekker dichtbij

Geparkeerd voor n korte vakantie. Lekker dichtbij en goed prijs. Code wel goed bewaren; nodig voor in- en uitrijden

Eenvoudig

Eenvoudig parkeren, je voert de code in, slagboom gaat open, er is voldoende plek om te parkeren en binnen 5 min ben je op Eindhoven Airport

super makkelijk

goed bereikbaar, veilig, betaalbaar

Super polecam

Super ,blisko lotniska 5 min polecam

• PoleciÅ‚byÅ› nas? Tak

Super dichtbij de ingang van de luchthaven

vlot te reserveren, goede communicatie. Bij aankomst loop ik wel steeds verkeerd: misschien toch een of andere aanduiding in welke richting je moet lopen om het kleine weggetje terug te vinden. De ingang in de luchthaven (vertrek) is ook op een andere plaats dan de uitgang (aankomst) en vermits ik niet alle weken op reis vertrek ben ik het na een jaar weer helemaal kwijt.

Prettige ervaring

Prettige ervaring. De code was simpel in te voeren en systeem werkt prima. De parkeerplekken waren echter wel aan de smalle kant.

Positief maar redelijk prijzig.

De service was goed. Makkelijk en snel, op loopafstand van het vliegveld. Code krijg je via de mail en zelf kun je hiermee de slagboom openen. Vond €48.50 voor 3,5 wel wat prijzig.

Sehr professionell

An der Schranke Code eingegeben. Schranke öffnet Bei Ausfahrt Code eingegeben Schranke öffnet Easy Zwei Emails mit Code zur Erinnerung erhalten. Professionell organisiert. 300 Meter Fußweg zum Terminal. 5 Minuten Fußweg stimmt

Alles verliep heel vlot. Veilige parking op wandelafstand van luchthaven. Voor mij een voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Prima parking, goed afgesloten voor mensen die er niet moeten zijn.

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van zo’n parking. En alles prima verlopen! Alles goed beveiligd met code aan de in en uitgang. Zeker voor herhaling vatbaar

Gemakkelijk alternatief voor officiële luchthavenparking

Afstand is uitstekend, het was alleen een beetje moeilijk om de oprijlaan te vinden. Wij hebben eerst een tijdje moeten zoeken en rondrijden. Prijs was oké, niet goedkoop voor open parking maar wel te doen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven