prima parkeren, korte afstand vliegveld

Goed parkeren

Zeer correcte regeling. Eenvoudige toegang zonder problemen.

Simpele boeking. Eenvoudige toegang. Goede ligging vlakbij op wandelafstand. Goede beveiliging.

P26 in Eindhoven is een praktische parkeerplaats, net even buiten de massa en goed toegankelijk.

Goed bereikbaar, zeer korte loopafstand van de terminal en middels code gemakkelijk toegankelijk

De parkeermogelijkheid was zoals beschreven: goed bereikbaar, op zeer korte loopafstand van de terminal en middels code gemakkelijk toegankelijk !!

Prima geregeld

Eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Goed bereikbaar en korte loopafstand.

Online een plek gereserveerd en ik kon mijn auto achterlaten.

Parkeren was goed geregeld.Met vol vertrouwen mijn auto achtergelaten en een paar dagen weer opgehaald.

Goed geregeld met toegangscode

Toegang goed geregeld met cijfercode. Volgens papier ook nodig voor vertrek. In donker slecht aangegeven hoe uit te rijden en code was bij uitrijden niet nodig. Parkeren gebeurt op vrije parkeerplaatsen op bedrijvenpark. Voor iedereen te voet toegankelijk geen hek o.i.d. In weekend en s nachts verlaten indruk.

Top ervaring

Ik heb een goeie ervaring met parkeren bij park en fly. Alleen de veiligheid kan beter.

Tot heden zeer tevreden over de parkeer locaties

Ik adviseer regelmatig ander om gebruik te maken van Park & Fly

Prima parking, op loopafstand, prima prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden!!

Prima geregeld en ik had mijn auto snel weer terug

Had wel een lege accu toen ik terugkwam op maandag laat. Ik vond het wel vreemd dat er geen servicedienst bekend was bij de dame die ik belde. Misschien een idee voor de ideeenbus.

Mooie plek!

Mooie plek. Korte afstand tot vliegveld. Bewaar de naam voor een volgende keer!

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vond het super makkelijk om te kunnen parkeren em zo na de vakantie weer de auto te pakken. Het was goed te vinden. Ook overzichtelijk. Wel erg krappe plekken.

Goede parkeerplaats dicht bij de vertrekhal

Gemakkelijk met een code op het parkeerterrein te komen. Niet al te groot en daardoor de auto snel terug te vinden na de vakantie.

Top geregeld

Goed geregeld, plaats genoeg,niet ver van vliegveld, te voet 5 min.

Lekker dichtbij het vliegveld en goed bereikbaar. Alleen is de aanduiding van P22 niet echt duidelijk.

Goede plek

De parkeerplek ligt erg dicht bij de terminal. We hebben nog nooit meegemaakt dat er geen plek voor de auto was. Mensen van Park&Fly zijn erg vriendelijk.

prima geregeld

goed en duidelijk bereikbaar

prima service, ingang moeilijk te vinden

De ingang was in het donker moeilijk te vinden door de werkzaamheden rond het vliegveld en omdat het toegangsbord achter een boom stond. Airport Eindhoven.

Verschillende keren gebruik gemaakt van de parking en 100 percent tevreden

prima geregeld

makkelijk en veilig.

Gewoon goed,duidelijk,overzichtelijk,en makkelijk

Positief, en in onze believing duidelijk en overzichtelijk.

Snel en dichtbij.

Alles duidelijke vermeld.

Heerlijk dichtbij het vliegveld

Goed te lopen en lekker dichtbij

Prima en een goede service

Prima en een goede service