Makkelijk, prettige beantwoording van vragen, vlotte afhandeling

Alles gaat altijd soepel, vlot beantwoorden, duidelijke mail, preiittge reminders enz. Een opmerking: een schijnwerper op het huisnummer en parkeernummer bij de entree. Bij donker is dit soms moeilijk te herkennen waar je in moet rijden

Overzichtelijk en op loopafstand van airport

Het is op loopafstand van het vliegveld. Verder is alles vlot gegaan. Mail van Park & Fly is duidelijk.

Prima geregeld

Zeer tevreden over de parkeerplaats en alle informatie

Altijd goed geregeld en lekker dichtbij de terminal

Altijd goed geregeld en lekker dichtbij de terminal parkeren voor een reële prijs. Nog nooit teleurgesteld, ruime plaatsen, alleen als reserveren niet meer mogelijk was omdat er geen plaats meer was op dit parkeerterrein.

Fantastische parkeeroplossing

Blij verrast dat we in 2e instantie toch dichterbij konden staan i.p.v. 7 werd het 3-4 miniten

goed parkerern weinig lopen

Door goede routebeschrijving heb ik mijn auto snel en voordelig kunnen parkeren op korte afstand van het vliegveld. Een plaatsje winden was geen probleem. Alleen moeten de bestuurders beter leren parkeren. Breed, breder, breedst. Park&Fly kan hier weinig aan doen daarom ookm geen puntenaftrek. :)

Dichtbij parkeren zonder gedoe

Op loopafstand parkeren van Eindhoven AirPort. Zonder gedoe met shuttles die wel of niet komen opdagen

Praktisch en eenvoudig te regelen

Eenvoudig om te boeken. Werkt in de praktijk prima

Dichtbij de luchthaven, ruime parkeerplekken en zoals aangegeven makkelijk in te rijden met verkregen parkeer code. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vlakbij de luchthaven.

Dobry parking i obsuga.

Parking blisko lotniska. Zmienialem godzine przyjazdu I wszystko odbylo sie bez dodatkowych kosztow I bardzo szybko.

• Poleciłbyś nas? Tak

Gemakkelijke parking op wandelafstand

Heel goed meegevallen

Super handig en simpel!

Super handig systeem, boeken, betalen, parkeren en vliegen! Simpeler dan dit kan haast niet! Geweldig

Super gemakkelijk en dichtbij de vertrekhal

Ik wist niet eerder van deze parkeergelegenheid, maar zal hier zeker vaker gebruik van maken!

Prima parkeerterrein

geen stress

Duidelijke info en instructies. Snelle vriendelijke antwoord via mail op vragen. Zeker voor herhaling!!

Goed de auto zonder problemen terug

Mijn ervaring wat minder kwa veiligheid als voetganger kan iedereen het terrein zo oplopen zonder gebruik van de code

Goed geregeld

Alles goed geregeld.

Efficiënt en veilig

Goede locatie, goede service en makkelijk reserveren

Perfect geregeld, perfect dicht bij het vliegveld.

Alles was prima online te regelen. Parkeerplaats was onbemand, dus een vraag is of er wel bewaking is... Parkeerplaats was 200 m lopen naar de terminal

Goedkoop en veilig

Goede en veilige parking en niet duur

Alles werkte goed. Alleen de bewegwijzering bij het vliegveld zelf was niet goed. Moesten echt wel even zoeken voordat we de parkeerplek gevonden hadden.

Fijn en goed georganiseerd parkeren

Makkelijk, snel, dichtbij de luchthaven,eerlijke prijs en de auto staat veilig. Makkelijke in en uitrijden.

Handig en makkelijk

Het parkeren en ophalen stelt echt niks voor. Gewoon de code invoeren, poort gaat open en parkeren. En bij vertrek hetzelfde.

Prima plek om te parkeren met korte looptijd naar de vertrekhal

De locatie ligt zeer gunstig om snel bij de vertrekhal te komen. Parkeerplaats zelf is goed verlicht, maar het looppad naar de vertrekhal toe is erg donker. Verlichting zou het pad overzichtelijker maken in het donker.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven