Handig en makkelijk

Het parkeren en ophalen stelt echt niks voor. Gewoon de code invoeren, poort gaat open en parkeren. En bij vertrek hetzelfde.

Prima plek om te parkeren met korte looptijd naar de vertrekhal

De locatie ligt zeer gunstig om snel bij de vertrekhal te komen. Parkeerplaats zelf is goed verlicht, maar het looppad naar de vertrekhal toe is erg donker. Verlichting zou het pad overzichtelijker maken in het donker.

Uitstekend, maar er zijn wel simpele verbeterpunten te maken.

In de avond is het pad tussen de kantoren niet of nauwelijks verlicht en struikel je over de rommel en het onkruid. dat is jammer dat deze ergernis elke keer (sta hier 2 x per maand) niet wordt verholpen, ondanks al eerder aangeven van dit minpunt.

Snel, gemakkelijk en dichtbij

Snel, gemakkelijk, dichtbij. Aanrader!

heel goed fijne website om te boeken alleen zijn nu de codes van parkeerplaatsen veranderd ik vond p200 p400 enz. veel makkelijker om te boeken

veilig parkeren en kort bij vliegveld

veilig parkeren op afgesloten terrein. kort bij het vliegveld. prijs is goed.

Goed geregeld en werkt super goed en voor een redelijke prijs.

Goede website, prima prijs en plek

Prima bereikbare plek om te parkeren bij vliegveld Eindhoven. Makkelijk om zelf in en uit te checken bij de parking

gemakkelijk, goedkoop en betrouwbaar

Al vele malen gebruik gemaakt van de parkings. Alles steeds in orde en nooit problemen. Prijs is ook ok.

Lekker dichtbij airport

Fijn parkeren dichtbij terminal, alleen moeilijk de terugweg in het donker te vinden.

prettig bedrijf

Diverse keren gebruik gemaakt van Park & Fly. Steeds vlekkeloos verlopen.

Makkelijk te boeken, parkeerplaats makkelijk te vinden, eenvoudig in en uitrijden.

Alles positief. Parkeerplaatsen wel wat krap voor mijn grote auto. Maar ik snap wel dat het met de prijs te maken heeft.

Top ervaring!!

Alles is perfect geregeld. Omdat het een cijfer 9 is een kleine opmerking.....graag het pad van het parkeerterrein naar de luchthaven schoonmaken (ontdoen van onkruid) en beter verlichten.

Perfecte ligging en gemakkelijk werken met de code

werk perfect

Werk simpel, goed bereikbaar, korte loopafstand. een aanrader.

Wel vreemd dat ik al 2 x deze mail krijg tijdens mijn huurperiode terwijl ik dus nog in het buitenland ben... De administratie beter bekijken, lijkt me!

Lokatie goed , maar onveilig gevoel

Ik ben erg tevreden over de lokatie, maar toen ik op donderdag in de avond terugkeerde was er geen enkele verlichting aan op het parkeerterrein, ik ben alleen en dat gaf me een onveilig gevoel en dat zou ook een reden zijn om niet opnieuw van jullie diensten gebruik te maken.

prima service

Prima parkeerplek, afstand viel een beetje tegen (in de regen). Maar service en werkwijzen waren zeer klantvriendelijk.

Gemakkelijk en dicht bij.

Prima parkeerplaats

Redelijk dicht bij de vertrekhal. Wegbewijzering of routebeschrijving kan beter.

Goed geregeld

Iets verder lopen maar is geen probleem. Je moet goed onthouden waar P 26 is wordt nl niet aangegeven mi bij de luchthaven. 1 puntje: we konden wel zonder gebruik te maken van onze code lopend door het hek naar onze auto terwijl dit is voorzien van een code toetsenbord

Preisgestaltung schlecht nachvollziehbar

Parken unter freien Himmel, Beschreibung auf Webseite stimmig. Bei Buchung von Flug Feb. 2019 gab es noch gratis Parkplätze beim Flughafen Eindhoven. 2 Wochen vor Reiseantritt gab es nur noch Bezahlplätze. Bei jeden Besuch auf der Park&Fly Seite erhöhte sich der Preis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede parking op enkele minuten lopen van het vliegveld.

Een fijne eerste ervaring met Park & Fly. Reserveren verliep snel en makkelijk. Met de persoonlijke code rij je zonder problemen de parking op en af. Het is maar enkele minuten lopen naar het vliegveld. Volgende keer boek ik hier zeker opnieuw!

Dichtbij vliegveld.

sehr gut

Buchung über Internet problemlos. Hat alles super geklappt, Code an der Schranke eingegeben, Auto geparkt. Bei Abreise Code an der Schranke eingegeben, rausgefahren. Kurzer Fußweg zum Terminal. War bei den Buchungsunterlagen gut beschrieben.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven