veilige parkeerplaats

goed te vinden en goede ligging

Prima parkeerplek op een paar honderd meter van de luchthaven.

Prima locatie met gemakkelijke toegang/uitrijden dmv code invoeren.

Slechte bewegwijzering nabij airport

Als je auto wilt parkeren staat rond om de luchthaven waar P24 is. Je hebt wel een routeomschrijving op papier, maar als je s'avonds laat aankomt kun je je heel slecht oriënteren. Ik heb 40 min. lopen zoeken waar mijn auto stond, en dat is erg vervelend als je al zo laat geland bent. Voor de service die jullie bieden is prima, maar een betere bewegwijzering scheelt een hoop ergernis

Uitstekend geregeld

Prettige ervaring

Op zich werkt het prima met de code geen probleem. Niets op aan te merken alleen wat mij verbaast dat ik voor het parkeren op Eindhoven voor 5 dagen meer geld kwijt ben dan op Schiphol voor 8 dagen.

Makkelijk te vinden, 5 min loop afstand van terminaal, betaalbaar. In de toekomst, ik zal zeker mijn auto daar laten staan.

We stonden geparkeerd

we stelden ons vragen bij de beveiliging van onze wagen. (camera's? ja/neen) Uiteindelijk konden we buiten rijden zonder de code in te voeren …. We stonden geparkeerd maar hadden geen veilig gevoel om onze wagen meer dan een week achter te laten.

Erg prijzig

Als ik avonds om17.30 de auto brengt en Drie dagen later om 10.00 ophaalt wordt er 5 dagen gerekend Met vriendelijke groet Peter neijts

Niet volgens afspraak

Had mij ingeboekt voor 17/9/19 t/m 24/9/19 maar ik was op dd. 17-9 om 10:00 uur al bij de slagboom en deze ging niet open bleek dat jullie mij voor 11:00 uur hadden ingeboekt! Gebeld en de tijd is toen teruggesteld en de slagboom ging toen wel open! Kreeg op de dag van terugkomst een mail dat ik € 7,00 uur moet bijbetalen voor de wijziging anders ging de slagboom niet open dat vind ik geen stijl heb geboekt van 17-9 t/m 24-9 tot 00:00 uur!!! Mvg Erwin

Slecht

Adres en route beschrijving kloppen totaal niet ! 15 minuten nodeloos rond gereden

Park & Fly is voor mij een betrouwbaar bedrijf waar ik mijn auto met een gerust hart kan achterlaten

Het bedrijf geeft goede informatie. Herinnert mij nog aan de gemaakte afspraken en biedt de mogelijkheid om nog kort voor de reis te annuleren.

Makkelijk te boeken

Tot nu toe 2 keer gebruik gemaakt,en geen problemen alleen krappe plaatsen en maar enkele vrije plaatsen.

Prima parkeerterrein op loopafstand van airport

Voor derde keer hier geparkeerd en alles ging feilloos. Als het slecht weer is wel een parapluutje meenemen.

Makkelijk te regelen online en alles goed geregeld. Via pincode parkeerterrein oprijden, parkeervakken zijn groot genoeg. Via pincode terrein weer verlaten. En maar 6 minuten lopen naar terminal.

Prima parkeerplek.

Maak minstens 1x per jaar gebruik van deze parkeerplaats. Alleen maar goede ervaring. Code werkt altijd, sleutel in eigen beheer. Betrouwbaar. Auto parkeren, weg oversteken en de vakantie kan beginnen.

zeer goed nu nog beter beveiligd door snelle elektrische poorten

vele jaren maak ik gebruik van jullie parkeer mogelijkheid en tot nu toe nog altijd goed geweest.

Betaalbaar en dichtbij vertrekhal

Makkelijk te vinden en goede plaatsen

Voordelig en veilig parkeren met een eenvoudige on-line procedure.

Het aanvragen en betalen van de parkeerplaats is simpel. De toegezonden info is adequaat en als je die goed leest (!) ook eenvoudig uit te voeren. Vergeet het # en het * niet bij het intoetsen van de toegangscode! Als je terug komt om de auto te halen ga dan binnen door het voetgangershek waardoor je de parkeerplaats ook verlaten hebt; het autohek reageert dan niet op de code. Bij het uitrijden verlaat je de parkeerplaats door een ander hek. Logisch allemaal, maar handig als je een en ander van te voren weet.

gewoon goed. dichtbij. makkelijk.

goed gevonden,dicht bij de luchthaven maar vond de parkeerplaats zelf wat naar de smallere kant.

heel erg goed

goede parkeerplaats vlakbij het vliegveld

Snel en dichtbij

Lekker dichtbij ingang vliegveld

correcte en duidelijke behandeling waardoor alles soepel verloopt

Goede ervaringen, soms is het lang zoeken naar een vrije plaats

Zie hierboven

Luchthavenweg 67