Toen mijn vlucht vertraging had stonden jullie gelijk klaar om mijn reservering te verlengen.

Goede plek maar teveel auto's geaccepteerd

De plek van de park & Fly is perfect maar ik was onaangenaam verrast door het feiet dat er niet 1 plek beschikbaar was voor mij hoewel ik precies op het door mij doorgegeven tijdstip aanwezig was. Nu heb ik gestaan op een kleine, onofficiële plek naast een (fietsen)hok.

Parkeren dichtbij terminal

Prima parkeerplek dichtbij terminal tegen een goede prijs.

zeer tevreden

Gewoon tevreden

Top geregeld.

Kom hier al enkele jaren. Lekker dichtbij de terminal.

goed geregeld

alles goed geregeld d.m.v. code in- en uitrijden. Goede parkeervakken, beveiligd terrein op loopafstand van vliegveld,

Makkelijk

Het boeken van een parkeerplaats gaat makkelijk.

Ruime parkeermogelijkheid

Fijne middels slagboom en toegangscode bereikbare parkeerplaats voor een gunstig tarief binnen loopafstand van het vliegveld.

goed geregeld!

Fijn als een dienst ook vlekkeloos verloopt.

Helemaal prima!

Goede prijs voor parkeerplaats dichtbij vliegveld

Goede locatie, loopafstand van vliegveld. Parkeerplaats afgesloten dmv hek met code.

Super makkelijk en ideaal

Echt ideaal. Goed te bereiken, door de code die je krijgt rijd je zo de parkeerplaats op. Erg dichtbij het vliegveld.

Prima geregeld

Snel en makkelijk te reserveren.

Snel en makkelijk

Fijn dat we zelf mbv code het parkeerterrein op en af konden. Lekker dichtbij vliegveld (lopend zeer goed te doen)

Super makkelijk en snel geregeld

Het is zo makkelijk om te regelen. Een busje die je naar de luchthaven brengt zou makkelijk zijn als het regent

Prima parkeerterrein vlakbij de luchthaven. Dmv een code door de slagboom en bij uitrijden weer die code. Geen sleutels inleveren!

Primab ocatie

Lekker dichtbij de terminal en goed te vinden. Alleen wel onthouden waar het is bij terugkomst, dat was even zoeken.

Prima plek

Snel en doeltreffend

Top super dichtbij parkeren airport

Dichtbij, met code in en uit rijden, geen enkel probleem om met een andere auto te komen , wordt meteen aangepast. Al met al top

Simpel en eenvoudig

Boeken hen rijden nummer intoetsen en parkeren. Werkt alles prima, snel en simpel. Wel jammer dat het een open parkeerplaats is en iedereen op kan lopen

Prima parkeerplaats.

Makkelijk te boeken, mooi dichtbij, fijne veilige plek voor de auto.

Gemak

Op 5 minuten lopen maar makkelijk om weg te komen.

Heel goed!

Volgende keer weer...