Simpel en eenvoudig

Boeken hen rijden nummer intoetsen en parkeren. Werkt alles prima, snel en simpel. Wel jammer dat het een open parkeerplaats is en iedereen op kan lopen

Prima parkeerplaats.

Makkelijk te boeken, mooi dichtbij, fijne veilige plek voor de auto.

Gemak

Op 5 minuten lopen maar makkelijk om weg te komen.

Heel goed!

Volgende keer weer...

Prima verlopen. gr.

Makkelijk te boeken, 5 minuten lopen.

Makkelijk te boeken, reageren dezelfde dag op een wijziging. 5 minuten lopen van de vertrekhal.

Vlotte service & bereikbaarheid voor een topprijs!

Parkeren bij park&fly betekent een goed begin van je reis. Voor amper enkele tientallen euro's staat je wagen veilig en vlakbij de luchthaven. Op vijf minuten wandelen sta je er. De wegbeschrijving is perfect, net als de toegangsmogelijkheden. Een aanrader.

Prima geregeld!

Vlot afwikkelen van reservering, wijziging parkeerplasts goed gecommuniceerd.

Heerlijke locatie

Zeer goede parkeermogelijkheid

Zeer goede ervaring met Park & Fly, nu al voor de 3e keer hier geparkeerd. Eenvoudig met code in en uitchecken.

Overzichtelijk

Makkelijk te vinden en dichtbij de luchthaven

Bij aankomst weigerde het kastje even maar na n telefoontje gelijk opgelost was 4 uur smorgens of zo

Goede parkeerplaats

Lekker dicht bij het vliegveld. Het mag wel beter aangeven worden als je afslaat. De andere park en fly staat beter aangegeven.

Dichtbij de luchthaven

Prima parkeerplaats tegen vlakbij de luchthaven, We konden alleen in het donker de achter ingang niet vinden.

Het werkte perfect, van de boeken tot en met het wegrijden

Het boeken ging makkelijk. Het betalen ging eenvoudig en ik had een plekje op het parkeerterrein snel gevonden. Daarbij is het bijna pal naast de vertrekhal. Wat wil je nog meer. Alleen moest je wel even goed op het nummer letten. Je ziet al eerder Park & Fly staan. Gelukkig stond op de routebeschrijving aangegeven dat het vlak voor de rotonde was.

Goed en snel geregeld!

Snel en makkelijk te boeken. Dichtbij de luchthaven. In en uitrijden met de code werkte prima. Misschien nog iets duidelijker aangeven tot welke tijd je kunt uitrijden en welke rekening er gehouden wordt met eventuele vertraging.

Goedkoop, veilig en dichtbij de luchthaven

Hele fijne parkeerplaats dichtbij de luchthaven. Niet te duur en nog geen 10 min lopen.

Makkelijk te boeken en goede locaties

Ok, maar

Keam iets eerder dan besproken tijdstip: hek weigerde Hoop dat we op terugweg geen vertraging oplopen Prima dichtbij

Perfect geregeld en lekker dichtbij

Eenvoudig en duidelijk

Nette parkeerplek al zijn de parkeerplaatsen op zich te krap.

Prima lokatie en goede in- en uitrijvoorzieningen

Een plek gereserveerd bij vliegveld Eindhoven. Bevestiging en code ontvangen en bij aankomst werkte alles perfect. De afstand tot het vliegveld is niet zo groot, dus we zijn lopend met de koffers naar het vliegveld gegaan. Dit ook omdat er wegwerkzaamheden waren bij het vliegveld en er een lange file stond als we gebruik hadden willen maken van kort parkeren bij het vliegveld.

Uitstekend geregeld

Dat wat afgesproken is, is ook werkelijk perfect geregeld.

perfect

beter kan niet.