Easy!

Easy!

alles prima in oprde

Ik kan geen verbeterpunten noemen. Code werkte, parkeerplaats was netjes en in orde.

Prima geregeld, handig om code te gebruiken

Fijn en goed onderhouden parkeer terrein, met de code heb je in en uit toegang, had alleen het hekje en sterretje niet gezien voor en na de code aandachtspuntje voor de volgende keer.

Goedkoop goed. Koop.

Gwn prima. Wel buiten maar prima. Vlakbij vliegveld 5 min lopen.

Top ! volgende keer weer!

Goede service, makkelijk telefonisch te bereiken!

Alles perfect geregeld

Meerder malen van deze parkeer gelegenheid gebruikt. Gemakkelijk bereikbaar en in- en uit rijden is goede geregeld met een code.

Goed geregeld allemaal.

Het is makkelijk te bereiken en de in - en uit rij code werkt prima.

Alles volgens afspraak

Lees omschrijving

Voor de vierde keer weer goed bevallen ,volgend jaar weer

Lekker dichtbij

Er lag veel glas op de parkeerplaats ik was een beetje angstig dat ik mijn auto ook opengebroken zou vinden. Maar dat was gelukkig niet zo. Ook fijn dat ik per mail kon doorgeven dat mijn vlucht 6 uur vertraging had en dat jullie mijn uitrij tijd hebben aangepast.

Zeer makkelijk om je auto dicht bij de luchthaven te parkeren, super!

gewoon goed

Prima geregeld

We hebben al vaker geparkeerd met Park&Fly en niets negatiefs tegengekomen.

Prima parkeerplek

Gemakkelijk te vinden en dichtbij de lucht haven

Super gewoon

Makkelijk en snel

Prima geregeld!

Routebeschrijving die bij de mail zit is heel duidelijk, parking vlot bereikbaar... misschien wel wat meer pijltjes zetten naar de wandelroute want die hadden we pas opgemerkt bij het terugkeren 😉 maar voor deze prijs zeker een prima parking...

alles heel goed verlopen

Wij konden ons zonder problemen veilig de toegang tot de parking verschaffen

Prima parkeren. Ik mistte de achteruitgang. Kunnen jullie die felle lamp iets minder op de ingang richten; je verblindt bijna

correct en goed

duidelijk aangegeven parkeerplaats ca. 5 min. lopen vanaf de aankomst- en vertrekhal.

lekker snel

Inrijden en uitrijden is makkelijk met de code. Maar 5 minuten lopen naar de de luchthaven.

Simpel en eenvoudig

Gewoon vlot!

Snel geregeld , lekker dichtbij het vliegveld

Ik boek al jaren Park and Fly, via website is het zo voor elkaar. De locaties zijn ook prima, nog nooit een probleem gehad. Wel vind ik de prijsstijging tov de vorige vlucht ( half jaar geleden) fors om eerlijk te zijn en kan er niet meer voor een bepaald tijdvak geboekt worden, je betaalt volle dagen ook al kom je om 9 uur smorgens je auto weer ophalen

Ruime beveiligde parkeerplaats

Handhaving van het toegangssysteem is simpel. Voetgangers deur zou moeten worden nagekeken. Deze stond bij terugkomst van onze vliegreis open en sloot niet voldoende door het veersysteem waardoor de deur niet in het slot viel. Ruime schone parkeerplaats waar we al meerdere keren gebruik van gemaakt hebben.

Prima en makkekijk

Geen gedoe, gewoon parkeren, vliegen en weer ophalen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven