vooraf een code gekregen via de mail. Bij de ingang de code ingevoerd en bij vertrek weer. Hartstikke makkelijk. De afstand is goed te lopen.

Dichtbij de AirPort

Fijn adres om je auto te parkeren 5 min wandelen van de AirPort

Unkompliziert

Das Parken ist unkompliziert und der Fußweg zum Flughafen wirklich nur 5 Minuten weit weg. Ich habe schon 3 x gebucht und war immer wieder sehr zufrieden.

Parkeerplaats was moeilijk te vinden

Na goed en toch wel lang zoeken eindelijk de parkeerplaats gevonden. De bewegwijzering was niet duidelijk aanwezig. Parkeren was prima. Jammer dat het codeslot van de voetgangers ingang bij terugkomst nog steeds stuk was.

Werkt heel goed

Zeer tevreden alles was duidelijk. En was lekker dicht bij Eindhoven Airport.

Goed alternatief t.o.v. valet parkeren.

Bij Park&Fly hoef je de autosleutel niet af te geven; je weet zeker dat tijdens je afwezigheid er niet met de auto gereden wordt. De e-mails van Park&Fly behoeven verbetering. Er zijn bij het printen van de e-mails heel wat handelingen nodig om ervoor te zorgen dat geen hele tekstdelen buiten beeld blijven (niet geprint worden). De combinatie van "portrait" en "landscape" bladzijden is niet handig. Verbeterpunt m.b.t. klantgerichtheid: het mag aan de telefoon best wat (klant)vriendelijker (toon, inlevingsvermogen, enz.)

Top geregeld en betaalbaar

Top geregeld en betaalbaar

Snel en zorgeloos parkeren

Snel en zorgeloos geparkeerd. Voor de 3e keer oprij hier geparkeerd.

Lekker makkelijk

Makkelijk te vinden. Met code naar binnen en naar buiten.

Alles zu unserer Zufriedenheit funktioniert

Alles zu unserer Zufriedenheit funktioniert

Buiten dus inbraak gevoelig.

Er stonden auto's met mensen erin in de straat te wachten. Gaf mij geen goed gevoel om mijn auto op een open parkeerplaats te zetten. Inbraak gevoelig. En van de weg goed te zien wie en welke auto's er staan. Smalle vakken.

Goed geregeld alleen wel wat ver van de luchthaven

Op zich goed geregeld ,we moesten de auto parkeren op p 26 dat was wel wat ver lopen maar te doen

Goed geregeld

Alles wat netjes geregeld. Code intikken, poort open, goede parkeerplek. Uitrijden ging ook goed. Was wel net wat verder lopen dan we hadden verwacht. Bagagekarretje bij de parkeerplek had wel handig geweest.

Nette parkeergelegenheid.

Goed bereikbaar. Op redelijke loopafstand van vliegveld. In- en uitgang met code werkt snel en goed.

Werkt zoals er gezegd en beloofd wordt.

Beter met hekwerk dit jaar

Net als vorig jaar Goed

Makkelijk dichtbij parkeren

Je kunt gemakkelijk dichtbij parkeren. Ik gebruik Park en Fly al een flink aantal jaren. De laatste keer was wel duur, omdat parkeeropties iets verder van de terminal allemaal niet meer beschikbaar waren.

Makkelijk snel en werkt prima

Werkt zoals belooft

zeer tevreden

mooie parking / gemakkelijk te vinden / dicht bij vliegveld (geen 5min stappen) / zeker aanrader

Gewoon goed

Makkelijk te reserveren, geen sleutel die je hoeft af te geven. Dichtbij het vliegveld geparkeerd en 3 minuutjes lopen. Anderhalf uur voor en anderhalf uur na de tijd dat je aangegeven hebt kun je het terrein op dus genoeg speling. Overzichtelijke bevestiging En heb je na je reservering een vraag dan krijg je snel een antwoord terug.

supergemakkelijk en vlakbij vlieghaven!

overzichtelijk en snel geboekt, gemakkelijk te vinden en op 2 passen in de vlieghaven! Ook vriendelijke, beleefde en goede service!

Het is zoals ik had verwacht en ben zeer tevreden

Het is zoals ik had verwacht en ben zeer tevreden

Vlot handig makkelijk

Eenvoudig online te bestellen, vlotte afhandeling. Unieke in-en uitrij codeczijn super makkelijk in gebruik.

Gewoon top

Gebruik geen andere parkeer wijze meer

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven