Sehr Gut

Sehr Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg positief hoor ! 👍

Klantvriendelijkheid aanbevelen voor vrienden kenesen en familie 😃

Goed!

parkeerplek goed te vinden! Makkelijk in/uit rijden met de code, wel aan de dure kant.

Makkelijk parkeren en dichtbij terminal!

FF zoeken naar de ingang (in het donker) maar dan heb je een groot parkeerterrein waar je makkelijk je auto kwijt kan. En lekker dichtbij de terminal.

Goed geregeld

Alles goed geregeld, en de prijs ook heel goed

Supergeregeld

Super geregeld alle afspraken komt ment na niks slechts over te zeggen

Vlak bij de luchthaven

2 min wandel afstand

Prima vakantie P plek!

De afstand van P24 naar luchthaven gebouw was goed te doen. Belangrijk punt voor mij was de autosleutels mee te kunnen nemen. De vlucht kwam 2 uur later aan bij aankomst Eindhoven en daardoor werkte de code niet; maar na een telefoontje naar de Parkbeheerder konden wij vertrekken..... Volgende keer kiezen wij weer voor Park & Fly!

Ligt op + - 700 van de airport, is een parkeerplaats met slagboom, geen personeel, weet niet of de parkeerplaats wordt beveiligd. Is met voet te betreden voor iedereen, ik zag ook geen camera's. prijs beetje aan de dure kant. Al met al goeie paarkeerplaats zonder gedoe.

Zeer goed!!

Prima!! hele vriendelijke mensen.

geweldige service

Ik woon in de regio van Den Haag en vlieg vaak vanuit Eindhoven omdat de aiport en parkeren hier relaxed verloopt!

Prima parkeerplek

Prima parkeerplek, niet ver van het vliegveld, tegen een redelijk tarief.

Goede parkeerplek vlak bij vliegveld, uitstekend!

Goede parkeerplek vlak bij vliegveld, uitstekend!

All good

All was good and simple. The price is good compared to how close you can park to the airport. It would be good to have better signalling for entry and exit. Also, the number of spaces are limited so you need to reserve well in advance. All in all everything was good.

Parkeerveld met nieuw stalen hek

Het nieuwe stalen hek in Eindhoven aan de Jan Hilgersweg ziet er robuust uit, alleen de toegangsdeur voor personen was te openen in Juli en Augustus 2019 zonder code.

Makkelijk, zo geregeld, genoeg keuze aan parkeerplekken aan afstand van het vliegveld. En makkelijk met in en uitchecken door de code.

Altijd goed geregeld

Nooit problemen, flexibel en dichtbij het veld.

De link naar Google Maps leid je naar P22, terwijl we op P24 een plek gereserveerd hadden. Dus we stonden voor de verkeerde slagboom. Er kwam direct iemand aan om ons te helpen. Parkeerplaats redelijk krap. Verder prima! Voldoende verlichting voor als je ‘s avonds of ‘s ochtends aankomt of vertrekt.

makkelijk en veilig

Parking is makkelijk online te reserveren Je ziet onmiddellijk wat er nog vrij is, tegen welke prijs en hoever van de luchthaven. De wagen staat veilig weg

Top ervaren

Ik vond het fijn dat deze mogelijkheid er is. Niet te prijzig, mooi dichtbij het vliegveld. Enige nadeel vond ik dat de locatie niet goed stond aangegeven waardoor we lang moesten zoeken. Handig met een code om naar binnen te kunnen en door vertraging waren we wat later terug maar kon je er alsnog gewoon in! Fijn!

Snel en goed

Snel geregeld via internet. systeem werkt prima. op loopafstand van vliegveld.

prima!

Fijn initiatief, werkt prima. Jammer is wel dat we laatst bijna geen plekje kon vinden... maar dat kan ook komen omdat sommige automobilisten slecht (in)parkeren, waardoor er geen andere auto meer in het naastgelegen vak past.

Snel en makkelijk. Fijn dat de sleutel niet hoeft worden afgegeven.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven