Niet nog een keer

Wij konden de parkeerplaats moeilijk vinden.Het was erg donker in de omgeving en op de parkeerplaats.We vonden het ook nog best ver lopen met onze zware koffers naar de luchthaven.

Duidelijk en snel geregeld

Goed geregeld snel en duidelijk.

Heel goed.

Lekker dichtbij.

Heel dichtbij, goede communicatie, prijs ook prima.

Fijn om te parkeren dichtbij het vliegveld

We moesten ongeveer 10 minuten lopen naar het vliegveld. Dat was goed te doen. We hadden alleen handbagage. Ook ging het prima met de code in en uitrijden. Bedankt!

Bijna goed

Prijs kwaliteit is te hoog. Je kan te voet binnen op de parking zonder code in te tikken. Dus toch niet zo beveiligd medunkt!

De naam maken ze helemaal waar

Zeer makkelijk. Van boeken tot uitrijden. Top

Prima plek voor een prima prijs

Dichtbij vliegveld, ideaal.

Opnieuw alles prima geregeld!

Gemakkelijk reserveren via internet en een dag van tevoren nog een mailtje met de code, goede service!

Klein stukje lopen en we waren op het vliegveld. Helemaal goed.

Ok

Ok

Altijd goed

Duidelijk en vriendelijk

Waar voor je geld

Goede parking op redelijke loopafstand van terminal. Vreemd alleen, dat de inlooppoort na terugkomst van mijn reis gewoon open staat; in principe kan een kwaadwillende dus het terrein oplopen; lijkt mij ongewenst.

prijs-kwaliteit = prima

Hoewel het toch wel een stukje verder lopen is dan op de site vermeld toch een prima P-plaats. Redelijk dicht bij voor een prima prijs.

Lekker dichtbij, goed te doen

Super goede kontact. 👌

Goed geregeld

Parkeren voor een redelijke prijs

Perfecte plek qua prijs/kwaliteit om wagen achter te laten.

Zonder enig probleem via internet een plaats gereserveerd en betaald. Duidelijke inlichtingen waar en hoe parkeren via mail.

Gemakkelijk.

Goed systeem voor in- en uitrijden, geen poespas.

Perfect geregeld

Auto konden wij netjes parkeren was plaats voor ons.

Uitstekend!

Goede parkeerplekken en heel dicht bij het vliegveld, circa 5 minuten lopen. Makkelijk in en uitrijden met de toegangscode. In het donker was het parkeerterrein wel wat moeilijker te vinden, omdat het niet heel groot of duidelijk aangegeven stond.

Goed en betrouwbaar

Ik heb een week gebruik gemaakt van een parkeerplek in Eindhoven Alles prima verlopen en betrouwbaar

Alles werkt perfect

Perfect!

Makkelijk via internet geregeld en de parking is ook dichtbij.

Makkelijk geregeld

Luchthavenweg 67