Votte en goed service.

Als is vlot en goed verlopen. Zeer tevreden over de service.

Vlot

Alles was vlot verlopen

Ik kom aan slagboom ging gelijk open ook een parkeerplaats heel vlakbij de luchthaven. Enkel zag ik geen echte beveiliging en de manier hoe sommige parkeren maakt het lastig en was ik bang dat mijn auto zou beschadigen. Maar het is niet gebeurd

Lekker dichtbij tegen een nette prijs

Snel en makkelijk in- en uitrijden.

Prima top

Alles zeer duidelijk

Er valt niet negatiefs te verzinnen. Informatie was duidelijk

Alles verliep volgens planning. Geen assistentie nodig. Dus geen klachten

Makkelijk om via de app te reserveren en te betalen.

Prima parkeer gelegenheid. Ik was eigenlijk 15 minuten te laat om mijn auto op te halen, maar Park and ride is flexibel en rekent niks extra. Hoe dat precies zit weet ik eigenlijk niet, je moet een uur tijd aangeven wanneer je de auto komt ophalen. Er staat verder niets bij als je niet op tijd bent. Misschien geldt het wel de hele ophaaldag? .Misschien kunnen jullie dat toevoegen ergens. Ik denk zelf dat het geldt als ik indicatie zodat Park and Ride weet of er een plekje over is. Hoe dan ook prima parking

Prima parkeer ervaring

Prima vijf ster service, maar 3 ster gegeven vanwege de absurde prijs. De prijs voor parkeren nabij het vliegveld Eindhoven is dubbel de prijs vergeleken met andere vliegvelden. Eur 136 voor 5 dagen parkeren is extreem hoog. Niet alleen Park & Fly maar anderen providers in Eindhoven ook. Een paar weken geleden betaalde ik een lager bedrag voor 2 weken parkeren op Schiphol en een paar maanden geleden rond de eur 100 voor 10 dagen parkeren in Weeze/Dusseldorf. Hierdoor gaan we ons bedenken of we wel vanaf Eindhoven willen vliegen. Met parkeren erbij is Eindhoven duurder dan Schiphol en Weeze.

Perfecte uitkomst, uitstekend

Leuke parkeerplek, Maar met koffers vervelend op te lopen naar de terminal

Leuke plek om te parkeren. Met grote koffers niet heel handig, aangezien de stoep erg smal is en je het eerste gedeelte op de straat moet lopen. Iets verder kippen dan gedacht. Bij slecht weer is het niet fijn

Snel, simpel, goed.

Kort bij vertrekhal, goede en vooral duidelijke app service, (geen persoonlijk contact) maar toch alles heel goed geregeld.

Voor herhaling vatbaar

Ik had per ongeluk dubbel gereserveerd en direct terug gekregen . Heel tevreden over .

Prima geregeld, de prijs is wat aan de hoge kant

Aanrader

Geen bijzonderheden

…………

Zuivere parking, goed aangegeven.

Geweldig eenvoudig en werkt perfect

Super geregeld

Super geregeld en doorstroming is goed en auto staat veilig .

Geweldig en heel makkelijk

Super handig

Duidelijk

Parkeervak goed. Helaas kleuren veel mensen buiten de lijntjes.

geweldig

geweldig

Kon bij aankomst en bij vertrek niet binnen de poort ging niet open na een telefoontje ging hij wel open

Eenvoudig en makkelijk

Alles ging goed, alleen het slot van het hek werkt niet

Goede ervaring

Reserveren ging soepel. Loopafstand tot de terminal en betaalbaar. De parkeerplaatsen zijn wel aan de krappe kant. Zou er weer gebruik van maken.

Geen kenteken herkenning

2 x speciaal moeten bellen bij de slagboom

Aanrader

Redelijk geprijsd , op korte loopafstand van vliegveld.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven