Makkelijke informatieverstrekking via de app, goed geregeld !

Goede prijs en dicht bij ingang vliegveld.

Makkelijk te boeken, duidelijke beschrijving van waar je niet zijn en dichtbij de ingang van vliegveld.

Goede parkeerlocatie, op een steenworp afstand van de luchthaven. geweldige informatie via WhatsApp. Ik raad de diensten aan en zal ze de volgende keer ook weer gebruiken.

Geweldig zou opnieuw gebruik van maken

Moest onverwacht naar Roemenië vliegen en was ik op zoek naar een plek om lang te parkeren. Heb via Google gevonden en geboekt. Makkelijk een parkeerplaats gewonden, erg dichtbij de vliegveld en ook heel belangrijk was niet duur. Zeer tevreden.

Goede lang parkeer mogelijkheid tijdens citytrip

Het reserveringssysteem en mail communicatie was prima. Ik had in andere reviews gelezen, dat kenteken met hoofdletters en streepjes moet, dus had daar goed op gelet. Hoopte nog wel bij aankomst of de slagboom open zou gaan en ook bij uitrijden. Dit ging gelukkig vlekkeloos. Bij aankomst voldoende keuze in parkeerplaatsen op het terrein. Het terrein zelf zou wel wat netter kunnen qua onderhoud/hygiene. Stukje lopen met koffers naar de luchthaven was goed te doen.

Wederom weer top!

prima geregeld tegen een schappelijke prijs

Eenvoudig proces

Het hele proces was eenvoudig en intuïtief

Perfect, lekker dichtbij en veilig!

Perfect!

Snel en eenvoudig

Simpelweg parkeren en afhalen. Geen administratie, wachtrijen of dergelijks. Parking is wel toegankelijk voor iedereen (voetgangers)

Snel en gemakkelijk

Je reserveert op basis van kenteken. De camera detecteert je kenteken en je rijdt zo naar binnen. Geen afgifte van je autosleutel. Lopen naar het vliegveld in 5 min

Slecht

Slechte of geen herkenbaarheid kenteken op P 24

Betaalbare plek dichtbij airport

De parkeerplek was erg dichtbij, nog geen 5 minuten lopen. De informatie voorziening via mail en whatsapp was erg goed en door kenteken scanning heb je geen ticket nodig dat je eventueel weer kan kwijtraken. Ideaal dus om op P24 te parkeren!

S’morgens om 5,00 uur best wel lastig om naar het vliegveld te lopen

Moest helaas bellen om binnen te komen en ook toen we terug gingen moesten we ook weer bellen om naar buiten te rijden.dus kenteken herkenning werkte niet. Verder prima

Ok

Makkelijk bereikbaar, duidelijke communicatie via berichten, zeker te herhalen

Voor een scherpe prijs sta je toch vlakbij de inkomhal. Geen zorgen en geen gedoe. Vlot binnen en buiten rijden. Enige minpuntje was wel al het afval dat in de buurt van de vuilbak aan de ingang lag. Dit lag er toen we op donderdag vertrokken en helaas ook nog toen we op zondagavond terug toekwamen. Geeft geen gevoel van veiligheid...

Goed tarief, perfecte communicatie en snelle/eenvoudige route naar vertrekhal.

Goed tarief, perfecte communicatie en snelle/eenvoudige route naar vertrekhal. Super handig!

Ok

Het hele parkeerproces verliep zonder problemen

Dichtbij airport

Dichtbij de airport en goede prijs/kwaliteitverhouding

Easy access and secure

Clsoe to terminal

Voor in-en uitrijden moest ik telefonisch contact opnemen

In -en uit rijden ging moeizaam. daarvoor was telefonisch contact nodig. Wel was er binnen korte termijn een medewerk(st)er beschikbaar

Prijs is niet concurrerend, parking is prima

Prijs is niet concurrerend. Parking is ok

Auto na slagbomen neerzetten(soms code nodig) en je kunt gaan

Prima plek

Prima communicatie en goede plek vlak bij vliegveld.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven