Zeer makkelijk te reserveren, dicht bij het vliegveld, afgesloten bewaakt terein met ruime plaatsen en een 24/7 klantenservice per telefoon en zeer betaalbaar ik reserveer de volgende keer weer hier super!!

Parking ging niet open

De camera kon mn nr plaat niet detecteren ondanks dat het perfect was ingevuld op de bestelbon. Er stond geen qr code op het formulier dus kon die ook niet gebruiken. Via het telefoonnummer kreeg ik geen gehoor. 40€ in de vuilnisbak

Prima parkeren maar lastig om te bellen om slagboom te openen

Het reserven van een parkeerplek gaat gemakkelijk, is niet goedkoop overigens, maar zowel bij aankomst als bij vertrek ging de slagboom niet open terwijl we het kenteken hebben moeten doorgeven. We moesten beide keren bellen en werd de slagboom geopend.

Perfect geregeld!

Alles klopte. Goed van te voren geinstrueerd en op de hoogte gehouden. Bij aankomst op luchthaven Weeze klopte alles, inclusief de kentekenherkenning. Ook bij uitrijden luchthaven verliep alles voorspoedig.

Altijd goed.

Maak al enkele jaren gebruik van de parkeer mogelijkheden op verschillende vliegvelden. Altijd super gegaan.

Geen qr code ontvangen

We hebben via mail geen qr code ontvangen en de nummerplaatherkenning werkte niet, maar zeer snel geholpen aan de telefoon Goed dichtbij

aanduiding vanaf vliegveld waar welke parkeerplaats is

Bij terugkomst als je dan naar je parkeerplaats wilt is onduidelijk waar je exact heen moet. Was op P24 en liep helaas effe de verkeerde kant op.

goede service en duidelijke informatie

ik kan iedereen Park en Fly aanbevelen. Auto staat veilig en dicht bij de luchthaven.

Geweldig!!

Je boekt en rijdt naar Weeze. Geen kaartjes of ed meer

Prima parkeer locatie

Locatie is goed te vinden, in- en uitrijden Werkt perfect zoals beschreven. Op korte loopafstand van de luchthaven.

Niet goed.

Bij aankomst kon ik niet op het parkeerterrein, en met uitrijden kon ik er niet af. Telefonisch contact gehad en kreeg te horen dat wij 24 uur te laat waren terwijl ik zeker weet dat het goed online ingevuld was. Dus al bij al geen succes.

Fantastische Service bij iParking Schiphol

Vanaf het eerste contact tot en met het ophalen van mijn auto verliep alles soepel en professioneel. Duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeurs, en lekker snel.

BAD

THE ENTRY PORT DOES NOT GO OPEN: need to call. waiting minutes to vonect. this happend by entry and by exit .

Goede en betaalbare parkeerplek online te reserveren.

Voor een stedentrip vanaf vliegveld Eindhoven een parkeerplek op P26 gereserveerd via Park en Fly. Betaalbaar en goed te vinden. Persoonlijk zou ik het fijn vinden als er op de parkeerplek zelf iets meer verlichting zou zijn. Verder prima optie

Alles ging zoals aangeboden.

Het boekingsproces hing snel en eenvoudig en de werkwijze is duidelijk uitgelegd. Je komt aanrijden, kenteken automatisch gelezen, poort gaat open en je parkeert de auto. Ophalen via de omgekeerde weg, poort gaat sutomatisch open en klaar.

Super makkelijk en goede prijs

Ik stond geparkeerd op p2 was echt ideaal

Matig vanwege de prijs!

Prima geregeld maar veel te duur!

Erg gemakkelijk te reserveren, en in gebruik.

problemen met nummerplaatherkenning. maar opgelost binnen de redelijke termijn

Alles okay en correct

Alles was okay. Echter, de route om weer uit te rijden was zeer slecht aangegeven. Heb meerdere rondjes over P3 gestuurd om een oplossing te vinden om bij de slagboom te komen. Verbeterpunt.

Goede ervaring, duidelijke website

Super geregeld en zoals afgesproken!

Heel plezierig ervaren.

Goed en makkelijk

Goed ,makkelijk en goed geregeld.

Goed geregeld

Goed en snel geregeld