Super organiseren !

alles verliep vlot en zonder problemen

Gemakkelijk en goede prijs

Gemakkelijke boeking via de website en zeer eenvoudig de luchthaven te voet te bereiken. De communicatie via whatsapp is ook heel hulpvol ter voorbereiding van de reis.

prima geregeld, snel en volgens afspraak

prima geregeld, snel en volgens afspraak

Veilig en dichtbij Eindhoven Airport

Auto (p26) staat achter gesloten hek. Toegang is met code. Hangen zichtbaar camera’s. Tip als je laat of vroeg aankomt. Loop aan overkant van straat langs parkeerveld. Daar is het beter verlicht. En loop je minder langs verlaten industriegebied.

Prima parking op slechts een paar minuten lopen van de vertrek en aankomst hal.

Goede service en dichtbij de vertrekhal van Eindhoven Airport

Polecam

Polecam ten parking, obsługa miła, blisko lotniska.

• Poleciłbyś nas? Tak

Super makkelijk, vlakbij de luchthaven

Super makkelijk, vlakbij de luchthaven

Good

Good

Quick and Easy

Booking was fast, location easy to find, instructions in more than one language, identification by licence plate for entrance/ exit.

Gewoon prima geregeld

Een prima plek volgens afspraak en eenvoudig te vonden.

Prima systeem

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van deze parkeerfaciliteit met kentekenherkenning bij de luchthaven van Eindhoven, en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Vanaf het moment dat ik aankwam, verliep alles vlekkeloos. De kentekenherkenning werkte perfect; de slagboom ging automatisch open zonder dat ik een kaartje of code nodig had, wat het parkeren erg eenvoudig en stressvrij maakte.

Goed geregeld

Helemaal prima service, auto brengen en loopafstand naar het vliegveld. En bij terugkomst keurig de auto weer in de hal klaar staan! Top

Goede parkeerplek met

Alleen moet de toegangsdeur voor de voetgangers niet open blijven staan. Komt de veiligheid niet ten goede .

zeer gemakkelijk en duidelijk

een dikke plus

Prima parkeerplaats

Zorg ervoor dat er wagentjes beschikbaar zijn voor de koffers. Zodat je niet eerst deze moet gaan halen bij het vliegveld. Er wordt aangegeven dat je bij een volgende boeking korting krijgt. Ik heb al meerdere geboekt maar nog nooit een korting gekregen en/of code. Onduidelijkheid over wel of niet kenteken registratie bij slagboom. De ene keer wel de andere keer niet.

Ben zeer vriendelijk geholpen met het in en uitrijden.

Ondanks mijn verkeerde opgave van kenteken werd ik vriendelijk geholpen.

Zeer klantvriendelijk.

Top communicatie!

Goed geregeld, fijne en regelmatige updates met een tikkie humor ;) we hebben hardop gelachen om het ansichtkaartje! Naast dat, kleine 10 minuten lopen naar de terminal. Echt top!

Park & Fly

Everything is perfect

Top locatie vlakbij airport eindhoven

Goed geregeld geen verassingen en vlakbij het vliegveld

Prima plek

Prima plek op loopafstand van vliegveld. Iets duidelijker aangeven richting P26

Het was super eenvoudig en een geweldige prijs

Eenvoudige boeking, geweldige communicatie en uitstekende service

Route duidelijk aangegeven, Kenteken herkenning bij in en uitrijden ging goed

Prima plek voor vliegen vanaf eindhoven

Prijs versus afstand prima

Luchthavenweg 67