prima parkeerplaats!

Het was even lastig te vinden, deze parkeerplaats stond niet op de borden (P24) Toegangscode werkte perfect, ook bij het uitrijden. Prima te lopen naar de luchthaven

Makkelijk en veilig

Snel, veilig en makkelijk parkeren

Goed geregeld wel wat krappe plekken

Alles is prima gegaan, informatie was duidelijk. Parkeerplekken zijn wel wat aan de krappe kant, maar dat heeft geen problemen opgeleverd

Parking op loopafstand zeker aan te raden

De parking is op loopafstand van de luchthaven, slechts 600m, goede prijs/kwaliteitsverhouding, geeft een veilig gevoel, makkelijk online te boeking en makkelijk in- en uitrijden met de toegestuurde code. We hebben hier reeds meermaals geparkeerd en zullen deze in de toekomst nog gebruiken. Tip :Een leuke extra zou zijn om vaste klanten eens te verwennen met een korting. Dit ontbreekt er nog aan.

Snel en correct

Zeer aan te bevelen

perfect

De dienstverlening is correct. Wel zijn er kosten als je een wijziging wil vb andere nummerplaat .

Tevreden!

Mijn vlucht was te laat. De uitrijcode werkte niet meer. Een telefoontje naar het bedrijf met duidelijk check van mijn identiteit en auto zorgde er voor dat ik de parkeerplek kon verlaten. Prima

betaalbare parking en maar paar minuutjes wandelen

betaalbare parking en maar paar minuutjes wandelen

Lastig te vinden met de auto

Inloggen en uitloggen oké en dicht bij de ingang

Prima benaderbaar en snel bij de vertrekhal

Prima benaderbaar en snel bij de vertrekhal

Goed bereikbaar, dichtbij vertrekhal, goede prijs.

Makkelijk te vinden, staat goed aangegeven, vertrekhal kortbij.

Makkelijk en vlakbij airport

Makkelijk en vlakbij

prima geregeld !

handig met een code in en uit.

Alles verliep correct,goede informatie en goede wegbeschrijving.

Goede communicatie vooraf

Een goede en veilige parkeermogelijkheid in de onmiddellijke nabijheid van het vliegveld

Een goed bereikbare parkeervoorziening in de nabijheid van het vliegveld die door de wijze van afscherming het vertrouwen gaf dat onze auto daar tijdens onze vakantie op een veilige wijze stond geparkeerd.

Uitstekend!

Snelle en goede conmunicatie. Makkelijk in- en uitrijden met de code die wij kregen.

Uitstekende klantervaring

Uitstekend, snel te boeken en op de dag van vertrek van de parkeerplaats was contact met de kantenservice nodig en dat was ook prima geregeld.

Correct bedrijf

In en uitchecken ging perfect. Werd zelfs op mijn vakantieadres gebeld dat ik 2x een boeking had gedaan. Kreeg advies hoe ik de ene boeking die ik door mijn eigen domme fout kon annuleren. Nu is het nog wachten op de welwillendheid van de tussenpartij. Kijken of zij ook zo coulant zijn. Mijn advies is dus ook..boek rechtstreeks bij Park&Fly.

super makkelijk parkeren op loopafstand

Heel gemakkelijk toegang met een code. Mag van mij nog wel iets goedkoper worden, maar verder alles prima

Dichtbij, makkelijke toegang en goede parkeerplaatsen.

Duidelijke goede service

Zeer duidelijk en goed geregeld. Top! Volgend jaar doen we dit zeker weer👍

Auto kunnen parkeren en later weer opgehaald

Er is geen persoonlijk contact met iemand tijdens het parkeren, maar dat was ook niet nodig. Heb de auto zonder problemen kunnen parkeren en na mijn korte vakantie weer zonder problemen kunnen ophalen. De afstand naar het vliegveld is goed te lopen (met handbagage).

Goede afgesloten parking op loopafstand van het vliegveld.

Goed afgesloten, wat een veilig gevoel geeft om te vertrekken. Slechts op 5 minuten wandelen van de luchthaven.

Goed geregeld en schappelijk

Alles verliep eigenlijk feilloos in/uitchecken en parkeren! Bedankt

Mooi dichtbij vliegveld

Makkelijk te bereiken locatie en dichtbij vliegveld

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven