Makelijk en eenvoudig parkeer plek mocht wel iets ruimer

De narekening van €4,00 was verrassend.

Wat je wilt, duidelijk, snel en dichtbij

Duidelijk en goed

Al meerdere malen gereserveerd en altijd goede ervaring met boeking, betaling en aangewezen parkeerplek.

Goede parkeerplek maar moeilijk te vinden

Parkeerplek P23 B was moeilijk te vinden. Verder heel tevreden, ook over communicatie via mail

Goed.

Niks aan te merken, prijs/kwaliteitverhouding is oké, afstand tot het vliegveld is goed en de communicatie is prima.

Very good service

Very good service

Alles ging soepel

Ik heb geen minpunten, behalve dat de parkeerplaats niet heel duidelijk stond aangegeven. Het lijkt in eerste instantie of je een bedrijventerrein op rijd. Maar uiteindelijk was er genoeg plek, heb de auto geparkeerd. En hij stond er nog exact zo bij als toen ik hem achterliet. Met codes invullen bij de slagboom ging het ook goed. Vind dit een fijne en goedkopere oplossing. Ook de afstand naar het vliegveld is echt niet groot. Die kan iedereen makkelijk lopen. Zelfs met een rolstoel is dit te doen. Ik ben erg tevreden. Wel zou ik wat meer willen zien van de veiligheid die op het parkeerterrein is toegepast. Ik zag geen camera's e.d. Misschien zijn deze er wel, maar dat geeft me toch een gerust gevoel als ik mn auto achterlaat. Al met al, prima die P20 en ik zou het zeker nog een keer doen!

Parkeren dicht bij het vliegveld.

Op korte loop afstand van het vliegveld.

Bevalt goed

parkeren bij vliegveld Eindhoven in de buurt van vertrekhal is prima te doen

Mijn aankomst was wat later dan verwacht na een belletje werd er niet moeilijk gedaan en de vertrek van de parkeerplek kosteloos verlengd. TOP

prima service tegen redelijke prijs

goede parkeergelegenheid op loopafstand

Flexibiliteit en oplossingsgericht

Moest onverwachts een dag langer parkeren en kon na één telefoontje het geregeld krijgen en extra dagvergoeding was heel redelijk.

Geweldig!

EInfache Buchung, fairer Preis

Wir haben im Juli von Eindhoven eine Reise gemacht und hatten unseren Wagen auf dem Parkplatz 600 abgestellt. Buchung, Preis, und Entfernung zum Terminal waren in Ordnung. Wir würden die Parkplätze bei BEdarf wieder buschen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Lyfldufugiguvufuf kgkgiuf

Hffufufykxkyl odydyxlyxlyxly

Eemvoudig te reserveren, parkeerplaats goed te vinden,

Fantastisch systeem

Makkelijk te vinden. Dichtbij airport. Werkwijze met code toegankelijk. Ben van plan er weer gebruik van te maken.

Goede ervaring.

Inrijden ging gemakkelijk, auto prima te parkeren, uitrijden net zo.

Super en gemakkelijk

Gemakkelijk te boeken. Ook veranderingen gemakkelijk aan te passen. P parking goed gelegen. Alles super.

Super dicht tegen de ingang van de luchthaven, letterlijk een paar minuten wandelen.

Ben super tevreden over de locatie en wandel afstand tot aan de ingang van de luchthaven. Naar de toekomst toe zal ik deze parking absoluut terug boeken.

Emergency parking

Needed parking at Eindhoven airport at very short notice and everyting worked for is at sensible prices. Cheers!

Prima en duidelijk!

Makkelijk en snel te reserveren via de website. Keuze uit meerdere tarieven met bijbehorende parkeerterreinen (variërend in loopafstand van de terminal). Heldere bevestiging, alleen moeite met printen. Kreeg het niet op 1 pagina geprint, waardoor de tekst en code elke keer wegviel (breedte). Niet kunnen ontdekken hoe ik dit opgelost kreeg.

Vlak bij luchthaven. Zo gemakkelijk

Goed te doen

Goede bereikbaarheid en goede loopafstand naar de luchthaven

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven