Dicht bij het vliegveld. Goed beveiligd en ruime plekken!

Goed.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Geel goed

Ok

Zonder problemen konden wij er netjes op en af. Volgende keer maken wij zeker weer gebruik van jullie diensten. mvg, Fam van Leer

goede parkeerplaats

snel online te regelen; toegang met een code. veilige plek. ca 10 min lopen.

Goede ervaring!!

Het was makkelijk om de parking te reserveren online! We hebben ze goed gevonden en het was handig om de parking op te rijden met de code. Ze leek me veilig? Prijs oké Het was een stukje stappen maar ook dit was geen probleem! Zeker in orde en voor herhaling vatbaar om deze parking nog eens te gebruiken!

Allles goed verlopen

Helemaal goed!!

Reserveren, wijzigingen, praktisch parkeren aan en terug komst; het klopt helemaal.

Makkelijk

Ik heb vaker een parkeer plek geboekt via park & fly. Laatste keer kwam ik er iets later (1,5 uur) aan ivm een vertraging. Hierdoor kon ik niet meer uitrijden met mijn code. Na een aantal nummers te hebben gebeld kreeg ik een medewerkster aan de lijn. Zij toonde totaal geen begrip.. enige waar zij het over had is dat ik te laat was en dat ik daardoor extra moest betalen (rekening zou worden opgestuurd). Moet er wel bij vertellen dat ik nu nog steeds( 2 maanden later) nog geen rekening heb ontvangen. Dus behalve het gesprek een fijne ervaring!

Gewoon, het werkt, nooit problemen.

Gemiddeld 3 x per jaar. Nooit problemen. Altijd op wandelafstand. Soms krijgen we al eens een upgrade. Dat is leuk.

Heel goed verlopen

Ausgezeichnet

Ich habe jetzt mehrfach diesen Parkservice benutzt und bin immer wieder begeistert, wie hervorragend das klappt.

Goed veilig en makkelijk

Goede en veilige parking goede service

gemakkelijk te boeken, gemakkelijk, dus voor herhaling

alles ok, zeer gemakkelijk

altijd goed

gebruik het al jaren en altijd zoals het hoort. pas een keer iets te laat terug maar dan ook niet moeilijk doen over bijbetalen.

Alles was volgens afspraak niks mis mee

Alles goed geregeld. Via email alle info. Bij aankomst: code invoeren en parkeren. Bij vertrek: code Invoeren en weg. Geen rompslomp. Goede prijs ook!

Nette vriendelijke service

Zeer comfortabel om zo dichtbij te kunnen parkeren. Men zou voor caste klanten een voordeel c q loyaltyprogramma kunnen opzetten.

Nooit problemen ondervonden

Al vele jaren en malen gebruik gemaakt van het parkeren. Misschien voor trouwe klanten meer voordelen, zoals dichterbij parkeren of extra korting?

Het betreden en het verlaten van het parkeerterrein gaat elektronisch, met een in-/uitrijcode. We hebben verder niemand gezien, maar dat was ook niet nodig. Heel fijn ook dat je je autosleutel niet hoeft af te geven! Park & Fly is voor ons een fijne en betaalbare manier van Langparkeren.

Snel geregeld.. goeie parkeerplaats.

Lekker makkelijk. Zelf parkeren en de sleutels mee nemen. Klein stukje lopen naar de vertrekhal.

gewoon goed

Wij hebben dit voor de eerste keer in Eindhoven geprobeerd en het is in 1 woord goed. Goede uitleg hoe je ernaar toe rijdt. De parkeerplekken zijn goed. En het is echt 8 min lopen naar de ingang van vliegveld Eindhoven.

Vlot en betaalbaar

Vlakbij de luchthaven (Eindhoven) en voor enkele dagen goed betaalbaar.

Goed maar parkeerplaats iets te smal

Prijs was ok. Vlot binnen en buiten. Tien minuten wandelen tot luchthaven.

Top parkingervaring

Makkelijke in- en uitrijprocedure, handige website om te boeken, veilige parking: top!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven