Toplocatie voor een goede prijs

Een parkeerplaats online boeken is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik zou park&fly bij iedereen aanbevelen.

Goed geregeld

Binnenkort vliegen we weer vanaf Eindhoven en natuurlijk weer gereserveerd bij Park & Fly.

was eenvoudig te vinden en voldoende parkeerplek. Volgende keer zou ik gewoon weer reserveren

Ok

In orde

perfect

Prima parkeerplek en korte route naar Eindhoven airport. Soms de iets verdere gekozen maar wanneer die vol zou zijn krijg je altijd netjes een upgrade.

Goed en snel geregeld

Via internet goed en snel geregeld. Alleen jammer dat iedereen zo het terrein op kan lopen,dus ook mensen die daar niets te zoeken hebben.

Cheap, reliable and easy to manage!

Enough place for your car, easy to handle (code to open the gate) and very cheap in my opinion. I walked 5mins to the airport, brilliant!

Goede parkeervoorziening

Goede parkeervoorziening. Enigszins krappe parkeerplaatsen, maar OK. De (loop)afstand met koffers van P5 naar Ehv Airport vv is een flinke omweg. Deze kan mijns inziens aanzienlijk verkort worden door een 'binnendoor-wandelroute' (brugje?) langs de crewparking en AIROPS25 Flight Support te realiseren. Goed idee?

prima parkeerplaats dichtbij de terminal

Makkelijk reserveren via internet en makkelijk in en uitrijden met de code

goede afspraken en geen problemen

Van te voren via internet vastgelegd. Daarna alles volgens afspraak verlopen.

Over het algemeen vrij gemiddeld

Er was niet heel duidelijk te vinden waar de parkeerplaats exact was. Uiteindelijk wel kunnen vinden. Parkeerplaats was vrij groot en druk wat ervoor zorgde dat je best ver moest lopen. Ook wel een flinke tijd moeten wachten op de bus.

Alles was prima geregeld aankomen, parkeren en wee vertrekken zonder oponthoud.

Duidelijke communicatie en perfecte parkeerlocatie.

Dicht bij AirPort ingang. Duidelijk aangegeven. Alles is goed gecommuniceerd.

Alles in orde

Tot nu toe klopte altijd alles met mijn reserveringen

Prima parkeer organisatie

We hebben meerdere keren hier gestaan, zonder problemen. Aanrader!

super goed geregeld

Zo makkelijk en super geregeld! Nog geen 2 minuten lopen naar de vertrekhal!

Gewoon prima.

Al jaren bij Park & Fly. Goed en vertrouwd. 1x werkte de inrij-kode niet, werd direct telefonisch verholpen. 1x was de boeking niet doorgekomen, ook deze keer via mail 'snel' geregeld.

Dichtbij de luchthaven parkeren

Prima parkeerplaats!

Betrouwbaar

Nooit meegemaakt dat het niet goed ging.of auto beschadigd was. Wat ik nog steeds beetje irritant vind is dat je bv van zaterdagsochtend 8 uur tot maandag 8 uur voor twee dagen betaalt en van zaterdagochtend 8 uur tot maandagochtend 9 uur meteen een volle dag extra betaalt.

2 banden lek gestoken

Op 7 augustus net voor 24.00 uur onze auto opgehaald na de laatste vlucht vanuit Spanje. Bij aankomst ontdekten we dat er 2 banden lek gestoken zijn tijdens onze vakantie . Met als gevolg een hoop ellende, late thuiskomst met 2 kinderen en veel extra onkosten !! Wij parkeren in ieder geval nooit meer bij Park&Fly!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven