Snel en betrouwbaar tegen een redelijke prijs.

Snel en betrouwbaar tegen een redelijke prijs.

Andere plek toegewezen last minute

Paar dagen van te voren een "upgrade" gekregen. Goede locatie stond niet in bevestiging. Parkervakken waren vol. Moest 2,5 week parken onder een boom op looppad. Kon direct naar de wasstraat. Prijs tov vorig jaar flink duurder (meen 20 procent)

Superfijne parking en goede communicatie

Fijne parking, super dicht bij de luchthaven. Alle communicatie verloopt zowel per mail als WhatsApp waardoor je continu beschikt over de meest up to date informatie. Zodra je door de slagboom rijdt krijg je een app om je welkom te heten en is de wandelroute naar de Airport bijgevoegd. Bij vertraging ook zeer vriendelijk telefonisch personeel en 24/7 bereikbaar. Een absolute aanrader!

Prettig, handig, redelijk dichtbij, niet duur.

Makkelijk aan te rijden, entree dmv kenteken herkenning. Is niet overdekt. Wel veilig. Ligt om de hoek van P3 en P4. Die loopafstand is gelijk of minder (bv als je daar op niveau 4 hoog staat) Goede informatie vooraf met codes om deur te openen om weer op het terrein te komen en telefoonnummer voor informatie of in geval van nood. Duidelijke website, volgende keer weer hier. Is niet een enorm groot parkeer terrein. Kan dus vol zitten in drukke vakantie periode.

Goed ervaring gehad. De parkeerplaats is veilig en dichtbij het vliegveld

Ongewoon gemakkelijk parkeren en vliegen.

Topervaring. Zeer gemakkelijke reserveringstool. Goed gelegen parking op loopafstand van luchthaven Eindhoven. Prijs/kwaliteit super

Prima parkeren dichtbij

Soepele aankomst en vertrek

Good

Prijs is niet vast Hou laater je boeked hou duurder het woerd

Makkelijk te vinden (P26) Eindhoven Airport, in- en uitrijden geen probleem en auto stond bewaakt en goedkoop.!

Makkelijk te bereiken en dicht bij het vliegveld.

Prima plek om je auto neer te zetten.

Goede parking

Goede parking op 600m van de luchthaven. Geen gedoe met qr-codes.

Makkelijk website en prima service bij het inrijden toen mijn kenteken niet gelezen werd.

heel makkelijke website, reservering makkelijk. prima service bij inrijden toen kenteken niet gelezen werd

Makkelijk binnen gekomen dicht bij het vliegveld. Ruime in en uitrij tijden wat fijn is bij vertraging

Prima online kunnen reserveren. QR code over de mail en dat werkte prima om de slagboom open te krijgen. Het parkeren ging zorgeloos. Best prijzig, 100 euro voor een week, plus 10 min lopen naar vertrekhal, maar dan staat je auto wel veilig.

Snel en gemakkelijk

Prima service, letterlijk om de hoek bij het vliegveld en alles ging vlekkeloos!

Te kleine plekken, helemaal als iedereen de auto niet in het vak zet

We kwamen aan op het terrein en er was nog 1 plekje. Nu waren de parkeerplekken al aan de kleine kant… maar waar wij moesten parkeren was echt mega klein. We hadden geen keus. Het was betaald en onze vlucht wacht niet. Dus geparkeerd en via de acherklep eruit. Het voelde gewoon niet goed dat we onze auto daar neer moesten zetten. Aangekomen op ons vakantieadres meteen een bericht gestuurd maar nog steeds niks gehoord .

Goede service en prima bereikbaar

Voor een goede prijs geboekt, bij aankomst werd de slagboom op kenteken geopend en bij het verlaten van de parkeerplaats werd de slagboom eveneens op kenteken geopend.

Vlotte parking!

Vlotte, ruime en overzichtelijke parking, poorten gaan ook automatisch open bij in en uit rijden. Op wandelafstand van de luchthaven!

Als ging zonder moeite. Mooie loop afstand van de vertrekhal.

Perfecte parking naast het vliegveld op 5 min lopen

Ideaal, binnenrijden met kenteken herkenning, parkeren en je bent direct bij het vliegveld en moet 5 min lopen naar de vertrekhal. Bij terugkomst ook weer uitrijden met kentekenherkenning. Geen geneuzel met bussen of moeten wachten op medewerkers!

Dichtbij luchthaven

Dichtbij luchthaven slagboom gaat open op kenteken

Liep lekker soepel. Ik kon een extra dag zonder problemen bijboeken.

Keurige parkeerplek, prima service

Goede service! Het hek gaat gelijk open bij aankomst en vertrek (kentekenherkenning) en er is voldoende parkeerplek. Geweldige plaats dichtbij het vliegveld.

Gemakkelijk

De afstand van de parkeerplaats naar het vliegveld was goed te lopen (zoals omschreven). De foto’s van de parkeerplaats op de site waren fijn voor de herkenning en eigenlijk liep alles gemakkelijk en snel.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven