Pluspunten
In- en uitlogcode werkte goed. Waren een kwartier te laat op de parkeerplaats maar konden toch uitrijden.
VerbeterpuntenDe parkeerplaats was moeilijk te vinden. Zou beter zichtbaar gemaakt kunnen worden.
Pluspunten
Mn informatievoorziening.
Pluspunten
Makkelijk en snel om een parkeerplaats te boeken.
VerbeterpuntenVanwege de werkzaamheden aan de parkeergagrage, konden we niet met de auto bij de terminal komen. We moesten daarom met de koffers van P26 naar de vertrekhal lopen. Dan merk je pas hoe slecht het wegdek/trottoir is. Loopt erg ongelukkig met een koffer op wieltjes. Een goed bagagekarretje zou uitkomst bieden.
Pluspunten
Goede ligging, duidelijke reservering
Pluspunten
Dichtbij vertrekhal
VerbeterpuntenWe vroeg deze beoordeling. De auto staat nog op de parkeerplaats. Al vaker aangegeven, korting geven aan regelmatige reserveringen
Pluspunten
Snel en makkelijk boeken
Pluspunten
Bovenstaande scores spreken voor zich
- Waren nog slechts 2 parkeerplaatsen vrij op het hele terrein. Weet niet zeker of dit zo "gepland" is. - De officiële looproute naar de terminal gaat over een nogal donker wandelpad. Gelukkig was het in mijn geval nog licht, maar verlichting zou zeker aan te bevelen zijn.
Pluspunten
Top locatie, goede communicatie, goede parkeerplekken. Prijs is lager dan de concurrenten die verder weg zitten
Pluspunten
Heel dichtbij vliegveld en niet duur
Pluspunten
Locatie is makkelijk te bereiken. De communicatie over de mail wat duidelijk en overzichtelijk.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er wat prominenter bagage karretjes aanwezig zijn. Deze staan nu als ze er staan ergens weggestopt tussen het onkruid. De parkeerplaatsen zijn wat smal. Het zou wenselijk zijn als er een poortjes systeem zou zijn voor voetgangers. Zodat niet iedereen zomaar het terrein op kan lopen. Maar je dmv dezelfde code als waar je mee binnen komt ook het parkeerplaats kan/moet verlaten. Hierdoor voorkom je ongewenst bezoek.
Pluspunten
Alles zeer goed geregeld
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven