Pluspunten
Makkelijk te vinden, en niet al te ver lopen naar de airport
VerbeterpuntenPlaats hier ook trolleys voor de koffers, zeker als je met kleine kinderen reist is dit wel fijner
Pluspunten
Super duidelijke en vriendelijke communicatie. Eenvoudig te regelen parkeerplaats.
VerbeterpuntenHou de prijzen scherp ajb
Pluspunten
Wie immer, alles gut verlaufen!!
Pluspunten
Duidelijk in uitleg en communicatie (per mail ) als altijd
Pluspunten
Kleinere overzichtelijke parkeerplaats
Pluspunten
Super geregeld. Dicht bij vliegveld. Goed te vinden.
Kortere looproute binnendoor beter zichtbaar maken
Pluspunten
Pluspunten
Prima geregeld met code om parkeerplaats op en af te rijden. Prima loopafstand naar terminal.
Pluspunten
Heldere uitleg aan de telefoon bij een vraag. Goede afstand naar de luchthaven. Prijs kwaliteit redelijk. In vergelijking met P4 iets goedkoper, maar daardoor niet overdekt en minder beveiligd. Verder prima
Pluspunten
Direct reserveren mogelijk Alles geautomatiseerd
VerbeterpuntenGeen eigen beveiliging. Auto staat op een terrein dat alleen is afgesloten met een slagboom en hele lage hekken. Open toegankelijk voor voetgangers. Waarom tijdstippen van aankomst en vertrek invullen bij de reservering? Op dagbasis moet voldoende zijn. Als je vlucht vertraging heeft waardoor je tijden niet meer kloppen moet je mailen.
Pluspunten
alles goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Duidelijkheid en website werkt prima. Goede loopafstand van luchthaven.
VerbeterpuntenNvt
Positive
Unkompliziert!!!
Pluspunten
Dichtbij vliegveld . Op voorhand netjes mail met codes . Prima plek
Pluspunten
Ik vind het perfect..
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven