Pluspunten
makkelijk te vinden, prima prijs en goede oplossingen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed werkende website en overzichtelijke mail
VerbeterpuntenMinder goede gemarkeerde parkeerplaatsen
Pluspunten
Prettige communicatie en dichtbij de luchthaven
VerbeterpuntenSlecht aangegeven wanneer je in de nacht de locatie terug wilt vinden. Erg donker, het zou prettig zijn om in de doorloop naar de weg automatische verlichting te hebben. De hefboom weigerde 4x om open te gaan, pas bij de 5de keer lukte het, wat een zeer onplezierig gevoel gaf midden in de nacht
Pluspunten
Snelle communicatie en aansturing
VerbeterpuntenBetere bewegwijzering naar P24, was niet heel snel te vinden bij zowel aankomst vanaf de Ring Eindhoven als terugkomst vanuit de hal.
Pluspunten
We zijn nu 5 a 6 x geweest, altijd "zonder" problemen. Alles is gewoon prima geregeld.
Pluspunten
perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer tevreden mede ook omdat de aangegeven tijd die gelopen moet worden precies klopte. Verder in en uit checken gaat prima. Zeer tevreden. Maken er overigens al jaren gebruik van
VerbeterpuntenVerbeterpunt. Ik kreeg dit beoordelings formulier en heb alles ingevuld en krijg tot verzoek om de rode vragen nog in te vullen. Echter ik zie geen rode vragen
Pluspunten
Parkeren dichtbij de luchthaven. Echt top.
Pluspunten
alles goed gegaan, al vonden wij het toch nog wel ver lopen,.... zeker als het regent
Verbeterpuntente weinig vrije plaatsen toen wij kwamen,... geloof maar drie waarvan twee te klein voor onze auto waren,... wij rijden een Volvo XC 60 gelukkig 1 plaatst paste precies,... dat was even schrikken...
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven