Pluspunten
De auto stond op een veilige plek geparkeerd
VerbeterpuntenP 22 was moeilijk te vinden, stond slecht aangegeven
Pluspunten
snel, goede communicatie en je parkeert zelf zonder sleutel in te leveren. Loopafstand tot vliegveld goed. Toegang met code, en geen papieren uitrijkaart. Handig
VerbeterpuntenVoor mij niet nodig, maar mogelijk bij toegang een pijl of bord met route naar terminal. Zo snel niet gezien.
Positive
Easy to find and easy to manage access to parking. Low distance from Airport
SuggestionsPlease, would it be possible to improve the signposting of the pedestrian passage that can be reached from Eindhoven airport?
Pluspunten
Super fijne locatie om de auto te plaatsen!
Pluspunten
Snel geregeld
niks ging prima zo
Pluspunten
Goed bereikbaar, goed verzorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top! Lekker dicht bij vliegveld.. ideaal met code
Slagboom ging niet open bij alle uitrijders en het gecommuniceerde telefoon nummer werd niet opgenomen.
Pluspunten
Duidelijke site. Kleine afstand tussen parking en vertrek/aankomsthal Duidelijke informatie. Ook tav wegwerkzaamheden.
Pluspunten
we zijn goed en tijdig geïnformeerd over de veranderde verkeersituatie en de wijziging in de locatie van de parkeerplaats (23B).
Verbeterpuntengeen
Luchthavenweg 67