Pluspunten
Werkt allemaal goed met code, Fijn korte loopafstand naar Eindhoven airport
VerbeterpuntenIetwat hoge kosten maar lekker dichtbij
Pluspunten
Echt goede locatie!
Pluspunten
Dichtbij vliegveld parkeren
Pluspunten
Zoals beloofd
VerbeterpuntenPrijs kan beter
Verbeterpuntengeen
Duidelijker aangeven dat er een voetpad loopt naar vliegveld. Wij zagen dit pas nadat wij weer uitreden, niet super erg hoor! Misschien een tip om het in de boekingsbevestiging te zetten, het staat wel aangegeven op de plattegrond in boekingsbevestiging maar dat was ons niet op gevallen. We komen zeker weer terug als we vanaf Eindhoven vliegen!
Pluspunten
Makkelijk te reserveren, duidelijke informatie en reminder voordat je gaat parkeren.
VerbeterpuntenLeuke aanbieding voor frequente gebruikers
Pluspunten
Dicht bij vliegveld, makkelijk boeken en duidelijke communicatie.
Verbesserungspunkte
Sehr (!) enger Parkplatz. Einzelne Stellplätze nicht mehr an die heutigen Fahrzeuge angepasst!
Pluspunten
Keurige communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eenvoudig, supersnel, vlakbij de luchthaven
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Had wat problemen met de site. Telefonisch zijn julllie goed bereikbaar en werd goed verder geholpen.
Pluspunten
Redelijk dichtbij de luchthaven.
VerbeterpuntenToegang door middel van kenteken herkenning
Pluspunten
Werkte perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Precies zoals de website aangeeft. Reserveren makkelijk, via code het terrein op, alle info via de mail.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wij hadden niet goed onze vertrek-en aankomsttijd ingevuld. Toen we bij de slagboom aankwamen en belden werd het voor de heen- en terugreis meteen geregeld. En heel vriendelijk. Top!
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven