Pluspunten
Fijne snelle communicatie. Fijn dichtbij t vliegveld
VerbeterpuntenDe prijs niet duurder maken.
Prijs mag lager, zeker voor vaste klanten.
Pluspunten
prima plek vlak voor vertrek nog een herinnering ontvangen. helemaal goed.
Pluspunten
Dichtbij (op loopafstand) Ziet er netjes uit Werkt praktisch met de code
VerbeterpuntenNvt, is ons heel goed bevallen.
Pluspunten
Makkelijk om online te reserveren Makkelijk dichtbij AirPort
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlakbij vliegveld in september weer geboekt dan gaan we met heel het gezin.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om het juiste adres erbij te vermelden voor P26 wij stonden bij P1.
Pluspunten
super geregeld en inderdaad 200 meter lopen naar vliegveld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima parkeerplek op loopafstand van het vliegveld.
VerbeterpuntenBlijkbaar was het voor een aantal mensen niet duidelijk dat de witte 'doeken' de lijnen van de parkeerplaatsen voor moesten stellen, want ze stonden er midden op geparkeerd waardoor er minder plek was. Misschien kan dit duidelijker aangegeven worden.
Pluspunten
Behulpzaam naar niet starten van auto. Tijd werd gelijk aangepast naar vertraging vliegtuig en dat de auto niet starte
Pluspunten
Het was precies zoals gezegd, dicht bij het vliegveld! Prima parkeerplek ! En ik had verkeerde tijd in getoetst en hoefde niet bij te betalen! Dank je, was goed!
VerbeterpuntenHeb ik niet!
De borden met P26 staan niet zo duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Prijs, en de lokatie
VerbeterpuntenBij aan komst ,na een vertraging van bijna 2 uur met de terug vlucht wilde ik uitrijden met de uitrij code,maar dit lukte niet. Parkeerplaats is onbemand,staat een tel nummer bij die je dan moet gaan bellen. Dit gedaan en aangegeven ,dat de slagboom niet open gaat met mijn uitrij code.. Krijg ik te horen ,klopt ,u bent bijna 2 uur te laat .... Zal de slagboom openen,maar u krijgt via de mail een rekening die u moet betalen. Heb de rekening nog niet ontvangen,maar als ik die krijg is dit voor mij nooit weer ,anders een Ja
Pluspunten
Bij terugkomst wat vertraging opgelopen, maar dat werd netjes afgehandeld door medewerkster, via de intercom. Klantvriendelijkheid ten top.
VerbeterpuntenDe route aanduiding naar het bedrijf toe was wat onduidelijk, maar dat kan ook te maken hebben gehad met wegwerkzaamheden, die rondom Eindhoven Airport bezig waren. Probeer dus actuele route beschrijving bij te houden.
Pluspunten
Alles heel duidelijk gecommuniceerd
VerbeterpuntenIk vind het best prijzig om een paar dagen je auto te parkeren
Meer verlichting op het terrein
Pluspunten
Nette, ruim opgezette parkeerplaats.
Pluspunten
Vooral de herinnering dag voor de vakantie is zeer prettig!! En met de code is ook fijn.
VerbeterpuntenMisschien in de toekomst kenteken herkenning zou nog makkelijker zijn.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven