Pluspunten
P26 bij Eindhoven Airport ligt op loopafstand. Altijd plaats om te reserveren, Voldoende alternatieven
Pluspunten
snel te boeken
Pluspunten
goede ervaring.alles goed geregeld.dicht bij het vliegveld.als we weer van daar vliegen dan boeken we zeer zeker weer bij jullie.
Pluspunten
Prijs
Verbeterpuntenik loop niet graag alleen 's-nachts met mijn koffer naar en op een parkeerterrein, dus de volgende keer kies ik weer een terrein met een shuttlebus.
Pluspunten
Werkt super makkelijk. Heb het nu een aantal keren gedaan en de slagboom ging altijd open.
VerbeterpuntenAangeven aan klanten dat ze erop moeten letten hoe ze parkeren. De laatste keer waren er nog heel weinig plekken en op een groot deel van de plaatsen kon ik niet parkeren omdat een mede gebruiker asociaal geparkeerd stond. Of een hele grote auto had.
Pluspunten
we waren vertraagd door vertraging van de vlucht - opgelost met een telefoontje naar het opgegeven nummer maar wat als onze telefoon niet opgeladen was geweest? Beter zou zijn het uitrijuur meteen op middernacht in te stellen denk ik.
Pluspunten
goede parkeergelegenheid
Verbesserungspunkte
keine, alles sehr gut
Positive
We have always had a fantastic service. They were very helpful when we had a problem with a problem
SuggestionsNone
duidelijker aangeven van de ingang en zeker van de uitgang. Vooral in de avond/nachturen is het nog wat zoeken. Daar kan verbetering zeker bijdragen tot positieve reactie.
Pluspunten
makkelijk te regelen. Je wordt goed op de hoogte gehouden tot aan het moment van parkeren
Pluspunten
Klein schalig,daardoor overzichtelijk
Positive
No communication with staff
VerbesserungspunkteEverything went well - I'm happy. However I find the prices generally with all companys much too high for parking in Eindhoven. Whether or not a flight from Eindhoven must be calculated well (financially).
Pluspunten
Er was plaats naar binnen en naar buiten ging prima.
VerbeterpuntenDe plaatsen waren niet erg ruim.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven