Pluspunten
Gemakkelijk Vriendelijk, compleet in communicatie.
VerbeterpuntenRoute aanduiding Veiligheid vh parkeerterrein en de route.
Pluspunten
alles ging zeer goed
Pluspunten
Es hat alles ganz unkompliziert geklappt, wir waren sehr zufrieden und haben schon für unseren nächsten Urlaub den Parkplatz gebucht.
Pluspunten
Genoeg keuze, snel kunnen regelen, goede prijs en duidelijke informatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bedankt voor de service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima geregeld, alles per mail.
Pluspunten
Top parkeerplaats, meerdere keren geparkeerd, met code kom je op de parkeerplaats, en dan 200 meter lopen, mailen perfect
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Prettig en veilig parkeren, gemakkelijk reserveren.
VerbeterpuntenDe zuil voor de slagboom bij binnenkomst zit wat onlogisch, je moet tegen het verkeer inrijden aan de linkerzijde. Een plekje waar war trolleys kunnen staan zou handig zijn. Soms heb je geluk als een andere gebruiker er een heeft achtergelaten.
Pluspunten
Makkelijk tevinden en dicht bij het vliegveld en een goed prijs
Pluspunten
goede afstand
Verbeterpuntenduidelijk ingang vermelden
Na aankomst met 1,5 uur vertraging werkte de uitrijdcode niet meer. Kreeg via een alarmnummer een nieuwe code. Ik zou rekening houden met een langere vertragingstijd om onnodige stress te voorkomen. te voorkomen.
Beste, dank voor je feedback. Wij berekenen rondom de opgegeven tijden een marge mee van 1,5 uur. Mocht het later worden, zijn wij altijd 24/7 telefonisch bereikbaar. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Alles prima volgens afspraak verlopen. Duidelijke instructies op papieren.
let op communicatie, bij veranderde vluchttijden eerder communiceren, en er op letten dat er geen extra kosten in rekening gebracht worden
Pluspunten
duidelijke en goede communicatie
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel gereageerd op een wens om te verlengen.
VerbeterpuntenBij late vluchten de tip aangeven om voor de maximale duur van de overeenkomst te gaan ; dus niet uitgaan van geplande aankomsttijd, maar op het maximum van b.v. 8 dagen. Zeker op Eindhoven kan er een situatie ontstaan dat er na 24 uur niet geland mag worden. Wat betekent dat ? Kunnen jullie in zo'n situatie gewoon een extra van 24 uur geven als er moet worden uitgeweken ?
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken en telefonisch zeer behulpzaam bij vertraging aankomstvlucht.
VerbeterpuntenAls er vertraging op de terugvlucht optreedt, kon ik niet meer de eindtijd via de site wijzigen. Zou wel gemakkelijk zijn geweest. Nu moest ik daarvoor bellen.
Pluspunten
Alles was goed geregeld, alleen kun je niet controleren als je schade krijgt aan de auto, wie dat gedaan heeft. Toch ga ik er nog eens gebruik van maken.De communicatie was uitstekend.
VerbeterpuntenStaan er camera's? Dat is h het enige wat ik graag zou willen weten.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven