Pluspunten
dichtbij luchthaven
Pluspunten
Correcte prijs-kwaliteit. Goede communicatie naar de klant toe Ik kreeg een upgrade waar ik niet om had gevraagd-super
Pluspunten
Alles makkelijk te doen.
Pluspunten
Tijdens het boeken gaf ik een verkeerde nummerplaat op maar werd later vlot rechtgezet. Aankomst ging vlot. Vertrek ging verkeerd aangezien mijn vlucht door mist werd afgeleid naar Maastricht! Ik kwam te laat aan in Eindhoven maar kon buiten rijden zonder boete. Niet mijn fout dat ik te laat kon vertrekken maar ik kon het wel appreciëren dat er geen extra geld werd aangerekend. Dus een goede, flexibele, menselijke behandeling. Een aanrader
VerbeterpuntenNiet direct.
Je zou een korting kunnen geven voor een volgende keer. DEen prijzen zijn niet meer zo onderscheidend als vroeger.
Pluspunten
Lekker dicht bij Terminal
VerbeterpuntenPrijs iets te hoog
Zorg ervoor dat de code altijd werkt bij in- of uitrijden en laat niet bijbetalen als de klant vertraging heeft met het vliegtuig of bij de bagageband door chaos op het vliegveld!
Beste, U kunt de in- of uitrijdt code 3 keer invullen voordat die niet meer werkt. Ook hebben wij een marge van 1,5 uur. U kunt dus 1,5 voor en na de aangegeven tijd komen. Met vriendelijke groet, Park & Fly
Pluspunten
Snelle afhandeling via mail
VerbeterpuntenLaatste "upgrade" was verder lopen dan originele bestemming
Pluspunten
Snelle boeking.
VerbeterpuntenIets duidelijker over loopafstand: bij achteraan parkeren moet je eerst hele terrein teruglopen, dan is het echt meer dan de aangegeven minuten. Of hebben we een achter-uitgang gemist??
Pluspunten
dicht bij het vliegveld
VerbeterpuntenAls vliegtuigen later binnen komen de vertrektijden aanpassen.
Beste, Als onze klanten doorgeven dat de vlucht vertraging heeft passen wij dit meteen aan. Ook heb je een marge van 1,5 uur. u mag dus 1,5 uur voor en na de aangegeven tijd komen. Met vriendelijke groet, Park & Fly
Pluspunten
Goede parkeerplek, redelijke prijs en duidelijke communicatie en instructie.
Pluspunten
Hele snelle reactie gehad via de mail op mijn vraag om inrijtijd te vervroegen ,was top!!!
Pluspunten
Lastig te vinden, slecht aangegeven. Ver weg vd luchthaven.
VerbeterpuntenAls je een gratis upgrade krijgt, dan verwacht je minimaal een upgrade. Dit was een lachertje!
Beste, Dank voor u reactie. U heeft in eerst instantie de P26 op 600 m geboekt. Wij hebben u een gratis upgrade gegeven naar de locatie P23 B. Deze locatie ligt op ruim 300 m dichter bij de vertrekhal. Wij geven alleen een upgrade wanneer klanten ook hier voordeel van hebben. Met vriendelijke groet, Team Park & Fly
Pluspunten
Niets op aan te merken
Pluspunten
Goed bereikbaar parkeerterrein en via goed systeem in - en uitrijden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dichtbij parkeren. Reservering ging makkelijk.
VerbeterpuntenBij aankomst net 1 plekje over, misschien iets minder "strak plannen" ? De looproute naar P022 Office, was na terugkeer, vanuit aankomsthal, niet duidelijk aangegeven, vonden we. In het donker, was het paadje moeilijk te vinden. Daarom moesten we langer lopen, kwamen inclusief onze opgelopen vertraging, later aan. De slagboom opende niet meer, met onze code. Uw medewerkster moest reservering aanpassen, zodat wij, en 4 auto's achter ons weg konden.
Beste Mara, Wij hebben een marge van 1,5 uur. U mag dus 1,5 uur voor en na de aangegeven tijd arriveren. Wanneer u vertraging heeft horen wij dit graag via de email of per telefoon, dan kunnen wij dit meteen verwerken. Met vriendelijke groet, Team Park & Fly
Pluspunten
Gemakkelijke website en goede ligging
Pluspunten
Prima... perfecte prijs/kwaliteit, ongekende luxe zo dichtbij het vliegveld te kunnen parkeren.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven