Pluspunten
dichtbij luchthaven
Verbeterpuntenhet weggetje naar de luchthaven is 's avonds vrij donker. misschien automatische lichtpuntjes installeren?
De lengte van het parkeervak aan de krappe kant.
We krijgen een "upgrade" die vervolgens 5 minuten VERDER lopen is. Daarnaast staat 2x de slagboom gewoon open, ik heb 40 voor niets betaalt.
Bestse Margit, dank voor je bericht. Je hebt de P24 geboekt, en wij hebben je een gratis upgrade gegeven naar de P23-F. Deze locatie ligt 100 meter dichterbij de vertrekhal. Wij geven enkel een upgrade, wanneer er ook een voordeel is voor de klant. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Snel, duidelijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenNog dichter bij de luchthaven?
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Dicht bij de luchthaven Eindhoven. Goed bereikbaar. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Ssnel kunnen regelen en parkeren vlakbij vliegveld
VerbeterpuntenRoutebeschrijving bracht ons bij ander prakeerterrein van Park en Fly. Moest juiste adres vragen aan personeel vam concurrent.
Pluspunten
Super vriendelijke vrouw aan de lijn gekregen toen de bareel niet openging bij het verlaten van de parking. Erg behulpzaam!
Pluspunten
Dicht bij het vliegveld in en uit checken gaat snel
Pluspunten
Was correct
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
VerbeterpuntenGarage kan je bijna niet vinden, code werkt niet, contact gezocht en dan krijg je een mail met de vraag met wie je gebeld hebt....
Pluspunten
Mooi bewaakt parkeerterrein, handig systeem om op het terrein te komen met de auto.
VerbeterpuntenPrijs. Helaas lijkt de parkeerplaats per keer duurder te worden.
Pluspunten
Zeer dicht bij de ingang van Eindhoven Airport
VerbeterpuntenDe prijs mag lager.
Schade aan de auto, SR-019-J Camera beelden opgevraagd maar...NUL op het request. Volgens medewerker zijn er geen beelden!!!
Pluspunten
Makkelijk benaderbaar.
VerbeterpuntenNvt
Luchthavenweg 67