Er was nog maar één parkeerplaats. Dat is genoeg maar die was eigenlijk te smal. Met veel steken en proppen is het gelukt. Maar we is geen personeel aanwezig dus weet niet hoe je dit oplost als je de auto er echt niet tussen krijgt. Nergens was een andere mogelijkheid. Hang een bordje op met de looproute naar terminal.
Pluspunten
Goed concept. Het werkt prima. Inchecken gaat prima en uitchecken ook.
VerbeterpuntenSommige auto's staan scheef geparkeerd. Misschien iets verzinnen waardoor de mensen de auto netter parkeren.
Pluspunten
Reserveren is makkelijk. Toegang tot het terrein is ook goed met de gekregen toegangscode.
Pluspunten
duidelijk
Verbeterpuntenhet zou nog iets dichterbij mogen
Pluspunten
boeken was snel geregeld
Verbeterpuntenbeter communiceren dat er parkeerplaatsen zijn voor park en fly en voor andere bedrijven. Dat was mij van te voren niet duidelijk. Ik werd aangesproken door iemand van een bedrijf dat ik mijn auto verkeerd had geparkeerd.
Pluspunten
Prima geregeld. Communicatie oké. Niks te klagen
Pluspunten
Goede communicatie via de mail, de reminder met code is zeer gewaardeerd. Veiligheid op de parkeerplaats vond ik wat minder zichtbaar, maar geen problemen gehad. Locatie uitstekend t.o.v. vertrekhal
Pluspunten
Echt op 5’ wandelen van luchthaven.
VerbeterpuntenParking is toegankelijk voor eender wie.
Pluspunten
Dichtbij het vliegveld
VerbeterpuntenMisschien een duidelijk bord plaatsen met jullie logo bij de ingang van het parkeerterrein.
Pluspunten
Zeer goede prijs en zeer goed en snel alles geregeld
Pluspunten
Werkt perfect. Ervaring vorige x boven verwachting. Ivm vertraagde vlucht te laat aangekomen maar kon toch uitrijden.
VerbeterpuntenGeen. Als Hollander mag de prijs natuurlijk altijd lager. Eindhoven airport verliest haar voordeel van lage parkeertarieven.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het feit, dat ze op tijd met ons communiceerde wat betreft de door ons verkeerd aangegeven ophaal tijd van de auto en dit ook aanpaste.
VerbeterpuntenDe uitgang/toegang tussen de bedrijven om s'avonds /s'nachts de auto op te halen zou duidelijker aangeven kunnen worden. We hebben dat s'nachts niet kunnen vinden, en zijn een heel eind omgelopen.
Pluspunten
Alles oké.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven