Pluspunten
Nog nooit problemen gehad wij zijn zeer tevreden
Pluspunten
Makkelijk Dichtbij vliegveld
VerbeterpuntenSnellere communicatie Parkeerplaats erg vol
Pluspunten
Vlakbij de vlieghaven
VerbeterpuntenBeter aangeven, zeker als er werken in de straat zijn waardoor we ter plaatse wel 15 min moesten zoeken eer we ter plaatse de parking konden oprijden.
Pluspunten
super, daarom een 10
toegangscode werkte niet bij aankomst
Pluspunten
Snelle communicatie
Pluspunten
Wij parkeren regelmatig bij Park & Fly en waarderen het, als wij wel eens een upgrade krijgen
aantal beschikbare plaatsen is soms te krap; beetje buffer inbouwen zou niet slecht zijn
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk en snel via internet.
Pluspunten
Goed geregeld Je komt bij de slagboom niet voor verrassingen te staan.
Pluspunten
We hadden voor 2 auto's parkeerplaats geboekt , maar hadden de 2e code over het hoofd gezien zodat er maar 1 auto is geparkeerd. s'Middags werd ik gebeld dor een medewerker en heb ik het probleem uitgelegd. Zij heeft toen gelijk de transactie gestopt en we kregen de rest van het geld retour ! Super service ! Ben zeer tevreden !
VerbeterpuntenParkeerplaats staat slecht aangegeven aan de weg. Je moet het bijgeleverde plattegrondje echt gebruiken, maar dat is moeilijk onder het rijden.....
Pluspunten
Op loopafstand van stationshal en makkelijk boeken en betalen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijn dicht bij de vluchthaven
Pluspunten
Alles goed geregeld
Pluspunten
Goed onderhouden en verlichte parkeerplaats, duidelijke website om te boeken.
VerbeterpuntenDe looproute vanaf de parkeerplaats naar de straat is 's-avonds erg donker. Betere verlichting op het pad is wenselijk, ook voor de veiligheid.
Pluspunten
geen flauwekul, gewoon doen wat ze beloven makkelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven