Pluspunten
nabij luchthaven
Bewegwijzering van en naar de parkeerplaats en de aankomsthal
Pluspunten
Ideaal om te parkeren. Geen tussen personen voor vervoer naar en van vliegveld. Ideaal.
Pluspunten
Goed te vinden
VerbeterpuntenOrientatie om naar de terminal te lopen.
Pluspunten
Recentelijk geparkeerd en een raam open laten staan zonder dat wij dit wisten heeft iemand van het bedrijf het raam afgeplakt zodat het toch droog is gebleven Chapeau !
Positive
Schnelle Online Buchung
VerbesserungspunktePersönlicher Kontakt fehlt etwas
Pluspunten
duidelijk instructie hoe alles werkt en lekker dichtbij de terminal.
Pluspunten
alles is zoals afgesproken, geen verassingen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De gereserveerde parkeerplaats is altijd beschikbaar
VerbeterpuntenIn wat drukkere periodes niet altijd plaats beschikbaar Aanduiding vanaf luchthaven naar parkeerplaats kan beter
Pluspunten
Betrouwbaar makkelijke website goed gelegend
Pluspunten
Super goed berekabaar telefonisch. Zeker aanrader!
Pluspunten
Schade !!!!!
VerbeterpuntenIk raad het niet aan tenzij je een beschadigde auto wilt.
Pluspunten
Tot voor kort heel positief en alleen maar goede ervaringen. Vlotte reservering en altijd voldoende parkeerplaatsen bij aankomst op terrein aan de Luchthavenweg. Helaas was dit een paar dagen geleden niet zo, want slechts 1 vrije plaats tegenover een buitenmaatse, enorme Jeep, die te lang was voor de parkeerplaats. Gelukkig reden wij toevallig in onze kleinere auto en konden deze nog enigszins fatsoenlijk parkeren. Anders hadden we 3 weken half buiten een parkeervak gestaan met kans op aanrijdingen en dit alles buiten onze schuld!!! We liepen in feite een groot risico helemaal niet te kunnen parkeren en wat dan...???
VerbeterpuntenNiet zoveel reserveringen afgeven dat het hele terrein constant vol staat, vooral niet als er ook te grote auto's (Jeeps en SUV's) worden toegelaten. Dan hoeft er maar 1 ****** slecht te parkeren en een volgende "onschuldige" auto kan er niet meer bij. Wat doet men in dat geval? Op de reservering zou een noodtelefoonnummer moeten worden aangegeven, dat altijd bereikbaar is. De klanten moeten namelijk wel een vliegtuig halen! Wij maken ons na de meest recente ervaring nu serieus zorgen, want wie garandeert ons dat we de volgende keer (eind mei) nog een parkeerplaats vinden, al hebben we die maanden van te voren gereserveerd. Wij zijn Nederlanders die in Belgie wonen en vertrekken heel vaak vanuit Eindhoven op vakantie.
Pluspunten
Makkelijk te regelen en bij vragen snel antwoord e.d.
Pluspunten
Alles liep en was geregeld als bevestigd. Prima dus.
VerbeterpuntenIets duidelijker aangeven hoe het werkt met entree code.
Pluspunten
Netjes en soepel geregeld, komen afspraken na
VerbeterpuntenNvt wat mij betreft
Pluspunten
Alles is positief
Pluspunten
Geen!
Verbeterpunten- vooraf reserveren vonden wij niet nodig, er waren nog veel parkeerplekken rond de luchthaven. We waren ook niet op de hoogte dat we dit eerder hadden kunnen regelen. Nu moetsen we midden in de nacht een reservering maken om te parkeren. - wij kregen de dag voor vertrek een mail waarin in stond dat er een wijziging plaats had gevonden (onze vlucht was weliswaar ongewijzigd) en wij moesten bij betalen, anders konden we de parkeerplaats niet verlaten.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenVond t ver lopen, maar dat heeft niets met kwaliteit te maken.
Pluspunten
Je kan super makkelijk in en uit rijden met je persoonlijke code.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven