Pluspunten
Niets op aan te merken als je het niet vervelend vindt een stukje te lopen (minuutje of 7), afstand is prima te doen en prijs/kwaliteit in orde.
Pluspunten
Betrouwbaar, de communicatie is prima (zelfs nog een last minute bericht over de afgesproken code) en de parkeerplek zelf is op aangename afstand van het vliegveld.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de prijs ietsje scherper kan.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenParkeerplaats stond heel slecht aangegeven
Pluspunten
Kwaliteit/prijsverhouding prima. Afstand naar luchthaven is op acceptabele loopafstand
Pluspunten
goed te regelen via web
Verbeterpuntenlooproute naar vliegveld aangeven bv via website
Pluspunten
Makkelijk met code. Loopafstand luchthaven. Schappelijke prijs.
VerbeterpuntenIk had niet door dat er verschillende parkeerterreinen waren. Ik had eerder een parkeerplaats geboekt, dus ging automatisch naar dezelfde. Daar deed de code het niet. Mail erbij gezocht, toen zag ik dat het een ander adres was. Deze parkeerplaats was verder lopen. Het was mooi weer, dus niet heel erg, maar ik had het graag geweten. Mogelijk extra aandacht erop in de mail?
Pluspunten
I could not rate the personnel, because I did not have personal contact.
Pluspunten
Op loopafstand, prijs, sleutel meenemen
Pluspunten
Correct, goed gelegen prima
Pluspunten
Herinnering kort voor vertrek
VerbeterpuntenWegwijzer ter plaatse was slecht te vinden. Onduidelijk wat er allemaal bij de parkeerplaats hoort
Pluspunten
Maak al vele jaren gebruik van park en fly tot volle tevredenheid!
Pluspunten
Betrouwbaar sympathiek bedrijf
VerbeterpuntenWellicht iets lagere prijzen
Hoge prijs voor open niet bewaakte parkeerplaats
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven