Pluspunten
Oke
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doet wat het beloofd
Pluspunten
Erg gemakkelijke locatie, zorgeloos
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteits verhuding. Goede bereikbaarheid
Pluspunten
Zelf- service is een goed punt als het systeem perfect is.
VerbeterpuntenEntree bij slagboom gaf problemen ,maar uiteindelijk ging de slagboom omhoog
Pluspunten
Snel weggebracht
VerbeterpuntenAchteraf vonden wij het te ver van Schiphol, terug stonden we in de file en de auto stond niet klaar was rommelig. Heen ging beter.
Beste Monique, dank voor je feedback. Echter betreft deze beoordeling de parkeerplaats in Eindhoven en niet bij Schiphol. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Regelen van parkeerplek prima, in en uitrijden met code ook prima
VerbeterpuntenHeeeeeeel onduidelijk wanneer je onbekend bent, donker en regenachtig waar de P precies gelegen was. Helaas aan de weg vanuit de richting waar wij vandaan kwamen, stond op het witte reclamebord niets.. Uiteindelijk wel gevonden door het te vragen, pas bij intikken van onze code op de paal bij het hek, wisten we dat we goed zaten. Toen wij overdag terug gingen naar onze auto vanaf de terminal, zagen wij wel de P vermeld staan op het bord bij de stoep. Dus een tip, zorg dat het aan de weg ook aan beide zijdes duidelijk vermeld staat P22 short stay
Beste Christel, dank voor je feedback! Inmiddels hangt dit aan beide kanten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Via internet prima te regelen!
Positive
Nahe am Flughafen. Unkompliziertes Ein- und Ausfahren.
Pluspunten
goede communicatie,ook als we naar een ander adres moeten om te parkeren. Niet ver van de ingang.
Pluspunten
Duidelijk in de communicatie.
geen
Positive
Schnelle Online Abwicklung: Bestellt und in einer Stunde schon benutzt. Super
Pluspunten
goede communicatie; in- en uitgaan van parkeerplaats verliep ook goed.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven