Pluspunten
prijs/communicatie
Verbeterpuntenduidelijker routebeschrijving naar parkeerlocatie
Positive
Unkomplizierte Ein-und Ausfahrt
Pluspunten
niet echt, gewoon slecht
Verbeterpuntenafspraken na komen. Stond op het verkeerde adres bij een verkeerde slagboom.... mijn fout zeggen ze. uit coulance zou ik en bevestiging krijgen voor een parkeer tegoed....helaas niks gehoord nog.
Betere bewegwijzering, terug lopen zoeken
Pluspunten
Loop fast and van het vliegveld
Pluspunten
Snel geregeld. Alles functioneerde naar behoren.
VerbeterpuntenMogelijkheid voor parkeren onder dak (voor de winterijd)
Pluspunten
Niet duur en erg gemakkelijk vlak in de buurt van de airport .Duidelijke afspraken en uitleg over hoe te gaan parkeren.
VerbeterpuntenIets te nauwe inparkeer plaatsen
Pluspunten
Prima geregeld allemaal, heel gemakkelijk, vind alleen de prijs wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Wij waren positief verrast dat we zonder te betalen uit konden rijden. Door dichte mist konden we niet landen op luchthaven Eindhoven en vlogen we door naar Schiphol. Uren na de aangegeven eindtijd waren we pas bij onze auto op het parkeerterrein in Eindhoven. Heel fijn dat we daar niet nog een tegenslag hadden!
Pluspunten
Goed parkeerbedrijf. Parkeer er veel en geen problemen. Zelfs een keer verkeerd geboekt, per ongeluk dubbel en telefonisch netjes afgehandeld. Ander iets , 2 jaar geleden was ik door file bijna te laat voor vlucht en heeft iemand me zelfs snel naar airport ingang gereden. Niet dat je dat standaard moet/ kan verwachten, hij was er toevallig, maar wel behulpzaam. Had ook een keer vertraging van een vlucht ben deed men niet moeilijk dat ik ruim buiten de tijd was.
VerbeterpuntenGeen. Prima. Gaat altijd goed.
Pluspunten
het werkt perfect
Verbeterpuntengeen zo door gaan
Op vliegveld Eindhoven staat niet duidelijk aangegeven waar de parkeerplaatsen zijn. Mede in verband met de bouw van een nieuwe parkeergarage en het ontbreken van duidelijk bewijzering zijn we meer dan een half uur bezig geweest het parkeerterrein te vinden. Voorstel: zet op de ingangsweg naar het vliegveld een bord neer waarop duidelijk de lokatie staat
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven