Pluspunten
Lekker dicht bij vertrekhal (Eindhoven), goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenHet steegje van parkeerplaats naar de weg kwam mij wat onprettig over. Er lage allemaal lege bierflessen, ook was het bord vanaf de weg zijde verdraaid
Pluspunten
Staat goed aangegeven alles is heel duidelijk
Pluspunten
Zeer kort bij de ingang van de vertrekhallen
VerbeterpuntenWij kwamen s’avonds om 21.30 op de parkeerplaats en het was helemaal donker hebben op de heen en terug weg geen mensen gezien ook wisten we niet waar de ontmoetingsplek was
Pluspunten
Snel, dichtbij.
aanduiding parkeerterrein middels verkeersborden
Pluspunten
Alles uitstekend geregeld ook de telefonische aanpassing ging gemakkelijk en geheel naar wens, toppie.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede informatie. Alles was duidelijk
Pluspunten
parkeren ging vlotjes
Pluspunten
Conform afspraak afgehandeld.
VerbeterpuntenIets meer controle over wijze van parkeren. Er stonden verschillende auto's over twee vakken geparkeerd en ik vraag me af wat er gebeurd als alles is volgeboekt en je als laatste arriveert.
Pluspunten
Mail gestuurd om de inrij tijd te veranderen was geen probleem en snel aangepast.met code in en uitrijden super makkelijk en 24 uur per dag
Pluspunten
Vlak bij vliegveld. Op loop afstand.ideaal met code voor in en uit
Pluspunten
Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenBij sneeuw geen zichtbare belijning, geen duidelijke parkeervakken.
Pluspunten
Prima prijs, prima locatie en fijne dienstverlening; toegang met toegangscode bij de slagboom werkt prima. Parkeervakken zijn redelijk ruim.
VerbeterpuntenKon de locatie niet in 1 keer vinden; er staat een routebeschrijving in de mail, maar handiger is om gewoon een adres te geven, iedereen gebruikt toch navigatie.
Pluspunten
We hadden een bepaalde tijs aangegeven dat we terug zouden rijden. Helaas kregen we vertraging waardoor we die rijd niet meer gingen halen. Dit was allemaal geen probleem!
Pluspunten
Alles was prima verzorgd. Het parkeren zelf maar ook de communicatie met Park & Fly. Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Goed & duidelijk geregeld!
VerbeterpuntenNvt
Luchthavenweg 67