Pluspunten
Betrouwbaar + goede service + goede website
VerbeterpuntenPrijs wat lager . . .
Pluspunten
Constant. Goede website, altijd waar voot mijn geld, nooit problemen. Soms omboeking, maar dan volgt upgrade. Personeel eerlijk, aardig en behulpzaam.
VerbeterpuntenLoyaliteit programma
Pluspunten
Ideaal gelegen, maar klein stukje lopen en je bent op het vliegveld.
Pluspunten
Goede parkeerlocatie
VerbeterpuntenIk was 3 uur later door vertraging en moest gelijk extra betalen ondanks dat de parkeer plaats leeg was
Pluspunten
Ik had het raam aan de bestuurderskant opengelaten. Zij hebben dit gezien en het raam met plastic dichtgemaakt. De binnenkant van de auto bleef zo droog. Vlak voordat we terugkwamen kreeg ik een sms'je hierover. Prima service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima concept, goede balans tussen prijs en parkeermogelijkheden.
VerbeterpuntenBagagekarren op de parkeerplaats zou erg handig zijn. Verder is mij vanwege een eerdere vervelende ervaring een korting toegezegd, maar die is niet verrekend.
Pluspunten
Gunstige parkeer plaatsen vlakbij de luchthaven Eindhoven.
VerbeterpuntenVeel kosten bij annuleren van parkeerplaats.
Pluspunten
We kwamen door omstandigheden een dag later binnen, en alles werdt kostenloos geregeld
Pluspunten
Dicht bij luchthavengebouw.
VerbeterpuntenCompleet onpersoonlijk; alles gaat automatisch. Is er verlichting en toezicht op het terrein?
Beste Francis, hartelijk dank voor je feedback. Onze parkeerplaatsen zijn beveiligd met een slagboom en een toegangscode. Daarnaast checken wij iedere dag het terrein op allerlei zaken zoals; open ramen, brandende lampen en afval. Hier maken wij dan ook direct melding van bij de klant. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Praktisch en makkelijk. Duidelijke instructies.
hele auto vol vogelpoep en bmw embleem eraf
Pluspunten
Net terrein met voldoende ruime vakken
Verbeterpunten/
Wat meer licht bij de ingang en grotere knoppen voor het ingeven van de inrijcode. Ik had een foutieve code ingetikt. Het was niet duidelijk hoe dat te corrigeren, ziker niet in het donker
Pluspunten
Duidelijk in communicatie.
VerbeterpuntenParkeerplaats zelf kan beter aangegeven worden
Pluspunten
Goed en makkelijk bereikbaar en snelle service
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Het werkte prima, online boeken en code ontvangen
VerbeterpuntenOp mijn app van ‘here’ die mij normaal overal probleemloos heenbrengt kwam ik niet uit bij de juiste parkeerplaats, ik wist ook niet dat er een omleiding was. Betere bewegwijzering met 1 naam zou ook helpen
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven