Pluspunten
Makkelijk parkeren.
VerbeterpuntenToen we aankwamen hadden we het laatste plekje. Ik moet er niet aan denken dat we 10 minuten later waren gekomen en de P vol was. De prijs is wel hoog om te parkeren.
Verbesserungspunkte
Die Webseiten sind sprachlich häufig gemischt, oder man wir mal englisch mal niederländisch angesprochen. Wie zum Beispiel auch diese.... Oben kann ich deutsch wählen unten geht es mit niederländisch weiter. Am Parkplatz wäre die Möglichkeit des Abstellen von Gepäckwagen sowohl für die Anreise, wie für die Abreise sinnvoll.
Dear Johanna, thanks for your feedback. Can you explain me more what you mean with the language on our website? If you choose for German, the whole pagina will be shown in German. I hope to hear from you. Team Park & Fly
Pluspunten
Prima geregeld, fijn op de dag zelf een mail net de code
VerbeterpuntenIn Eindhoven een stoep om met kinderen veilig naar het vliegveld te lopen vanaf lang parkeren tegenover p4
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Makkelijke parkeer plek.
Pluspunten
prima bedrijf
Als je een keer eruit gaan kan je niet meer terug parkeren, toegangscode is alleen een keer te gebruiken, dat is prima maar als je voor de einddatum uit en weer in wilt is het niet meer mogelijk
Beste, dank voor je bericht. Het is mogelijk om met dezelfde code tussentijds uit te rijden en weer in te rijden, wanneer je dit aangeeft. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenNvt
Positive
good price/service ratio
Suggestionscustomer delighters, smart solutions, upgrades, special offers, loyalty benefits, luggage cart or transport possibility
Pluspunten
Handige en snelle oplossing
VerbeterpuntenTer plekke was niet heel duidelijk hoe dingen werkten. En een reminder van de parkeertijd als hij afloopt zou handig zijn.
Pluspunten
Nette prijs. Lekker dichtbij de terminal. We kregen nog een gratis update
VerbeterpuntenWe waren voor de eerste keer bij Eindhoven airport. We zijn diverse keren langs Park& Fly gereden zonder het parkeerterrein opgemerkt te hebben. Door het éénrichtingsverkeer en rommelige situatie door de bouw ter plekke kwamen we tot 2x toe op het Kiss and ride parkeerterrein. De eerste keer konden we er zo afrijden. De 2 e keer niet. Ze lieten ons niet gaan terwijl we ondertussen door het gezoek vreselijk in tijdnood zaten. We wilden wel betalen maar de automaat weigerde onze biljetten van 10 en 5 euro. We moesten wisselen terwijl we ondertussen nog 20 minuten hadden tot onze vliegtijd. Schandalig!!!! Maar niet de fout van Park & Fly. We hebben dus enorm moeten zoeken en vragen en werden opgehouden op de Kiss en Ride parkeerplaats. We waren heus vroeg genoeg van huis gegaan. Gelukkig is het goed gekomen doordat het vliegtuig iets vertraagd was.
Beste Jacob, dank voor je feedback! Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het enorm zoeken en haasten was. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar, wanneer je vragen of onduidelijkheden hebt. Goed om te horen dat je de vlucht uiteindelijk gehaald heb. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
VerbeterpuntenKan wel wat goedkoper..
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven