Pluspunten
Dichtbij vertrekhal, online snel te boeken, duidelijke bevestiging etc.
VerbeterpuntenAanduiding ingang parkeerplaats is niet helemaal duidelijk ‘s avonds. Looppad van parkeerplaats naar vertrekhal eerste gedeelte erg donker.
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken en te bereiken.
Pluspunten
Goed geautomatiseerd proces
VerbeterpuntenJe ziet geen mens en het is erg onpersoonlijk.
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken en eenvoudig te gebruiken
VerbeterpuntenDe bewegwijzering laat te wensen over. Bij avond of vroege ochtend de parking vinden is niet simpel als het donker is.
Pluspunten
Het functioneerde naar behoren.
VerbeterpuntenPrijs is bijna niet concurrent. Dichterbij via een andere kost net zo veel.
Pluspunten
Gemakkelijk, duidelijk en reageert snel op vragen
VerbeterpuntenRoute borden voor terugweg. Was na vakantie beetje kwijt waar de parkeerplaats ook alweer was.
Pluspunten
Supersimpel en makkelijk geregeld! Top
Pluspunten
Pluspunten
het gaat altijd prima.
Verbeterpuntensoms zijn er wel erg weinig vrije p-plaatsen beschikbaar bij aankomst.....
Pluspunten
Dicht bij de vertrekhal
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima ervaring mee gehad :-)
Pluspunten
Goede plek. Niet te ver lopen
VerbeterpuntenKlein bordje met routewijzing is makkelijk.
Positif
Prés de l'aéroport. Suffisamment clair avec les codes pour la barrière
Pluspunten
alles perfect geregeld
Pluspunten
Goed betaalbaar en dichtbij de luchthaven. Het boeken gaat online. Snelle service en makkelijk in en uit rijden d.m.v. een code.
Pluspunten
Heel tevreden, zeker toen ik ook nog een gratis upgrade kreeg. Vlieg vaker vanaf Eindhoven en wellicht zal ik in de toekomst meer gebruik maken.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven